Coco Bonito

Coco Bonito brillenkettingen - Frames and Faces Deinze

De kleurrijkste brillenkettingen

Coco Bonito, de naam alleen al doet ons verlangen naar warme zomers, verre reizen en gewoon 300% ontspanning. Waar staat deze naam nu echt voor? Prachtige, unieke en kleurrijke brillenkettingen! Het merk is Amsterdam based en wordt gerund door de zusjes Sophie en Eva. Hun inspiratie halen ze uit hun reizen. Zowel voor hun prachtige materialen, vakmanschap en techniek, als de unieke kleurencombinaties. Denk maar aan schelpjes, parels, gouden details en massa’s kleurtjes!

Ook bij bekende blogsters zijn deze unieke chains geliefd. Zo spotten we Claire Rose en Lizzy Perridon reeds met dit coole accessoire, Beide kozen voor kleurrijke exemplaren. Maar er is voor ieder wat wils. Er zijn bijvoorbeeld ook minimalistische goud- en zilverkleurige kettinkjes met prachtige details zoals enkele parels, schelpjes,…

Deze brillenkoordjes zijn niet alleen suuuuuper mooi, maar ook duurzaam. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van vintage materialen die ze hergebruiken en een nieuw leven geven. Ook voor de productie zelf wordt samengewerkt met kleine producenten over de hele wereld. Daarbovenop staan goede werkomstandigheden centraal. Girl power op z’n best dus!

Wil je jouw frame zo snel mogelijk versieren met één van deze prachtige brillenkettingen? Maak dan zeker je afspraak online en neem gerust al een kijkje op instagram voor inspo.

Gelijkaardige brillenmerken

Coco Bonito is geen brillenmerk, maar matcht wel perfect met vrouwelijke funky frames. Zoals bijvoorbeeld bij Blush of Ba&sh. Wist je trouwens dat ook zij intens bezig zijn met duurzaamheid?

Coco Bonito brillenkettingen - Frames and Faces Deinze
5 cadeautips voor Kerst • Frames and Faces Deinze

Christmas shopping = 5 funky cadeautips

Lees nieuwsbericht

Brillentrends winter 2023 %sep% Frames and Faces %sep% Deinze

Brillentrends winter 2023

Lees nieuwsbericht