Levi’s

Levi's frames

Levi’s. Quality never goes out of style.

Levi’s is intussen wereldwijd gekend voor z’n jeans, wat velen nog niet weten is dat ze ook een prachtige collectie brillen en zonnebrillen hebben. Net als de jeans, zijn deze er zowel voor mannen als voor vrouwen & is er voor ieder wat wils. Gaande van zalig lichte & casual chique zonnebrillen tot stoere, minimalistische vormen. Deze spotten we zowel in metaal als acetaat en ook op gebied van kleur is er ruime keuze. Wij hebben alvast elk onze favoriet, die gelijk welke outfit net dat tikkeltje extra geeft.

Deze collectie is bovendien zeer toegankelijk, met prijzen vanaf 90 euro. Zo’n koopje kan je niet laten liggen ;). En dit kunnen ook de celebs niet ontkennen, internationale blogster Sophia Salaroli Caniaux & Belgische Julie van Bible of Fashion, kozen beide voor Levi’s zonnebrillen. Elke bril is natuurlijk vergezeld van een case. Rarara uit welke stof deze is… Yep uit hun super kwalitatieve jeans! We love it!

 

Gelijkaardige brillenmerken

We zijn ervan overtuigd dat deze collectie de Ray-Ban fans zal bevallen, maar ook Dick Moby lovers zijn hier aan het juiste adres. Levi’s staat er net als Dick Moby voor gekend om hun producten ecofriendly te maken.

 

 

Levi's frames

Top 3 brillentrends zomer 2020

Lees nieuwsbericht