LINS Amsterdam

Style booster: de accessoires van LINS Amsterdam

Ontdek nu de freaky, funky & fab accessoires van LINS Amsterdam! Denk maar aan de mooiste massieve brillenkettingen in verschillende kleuren, maar ook unieke handtasjes aan kleine prijzen. LINS Amsterdam speelt 300% in op de nieuwste trends met hun eyecatchers. Ze zien er niet alleen super uit, ook de kwaliteit mag er wezen: elk product wordt met de hand afgewerkt in Nederland. Want yes, zoals de naam doet vermoeden is dit bedrijf Amsterdam-based. Lisa, de goedlachse Amsterdamse oprichtster startte dit bedrijf in 2020 na 20 jaar ervaring in de sector en hecht net als ons groot belang aan een goede service & kwaliteit .

Wij zijn alvast verliefd! Onze favoriet? We kunnen niet kiezen tussen het handtasje, de massieve blauwe schakel & de unieke zwarte schakel die wisselt van shiny naar mat. Ah ja, eentje is geentje hé ?

Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op de webshop! Vind je niet meteen wat je zoekt? Stuur ons dan zeker een berichtje via Instagram. We helpen je zo snel mogelijk verder!

Gelijkaardige merken

Op gebied van brillenkoordjes denken we meteen aan Kaleos & Komono. Ook bij hen vind je freaky kettingen voor durvers! Qua brillen matcht een stoer exemplaar best volgens ons, zoals bijvoorbeeld de zonnebrillen van Kaleos en Dick Moby. Maar hey, the choice is up to you!

Moederdag cadeautips

Lees nieuwsbericht

De 4 must-try brillentrends lente/zomer 2023

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen