Serengeti

Hoogstaande kwaliteit aan betaalbare prijzen

De zonnebrillen van Serengeti zijn inmiddels wereldwijd gekend omwille van hun uitmuntende, technische kwaliteit. Maar wist je dat ze nu ook een budget proof lijn hebben? Deze bevatten nog steeds de hoogstaande, gepolariseerde glazen met spectral control. Het design is minimalistischer en de prijs dus ook wat lager, mooi meegenomen toch ?

Voor wie nog geen idee heeft wat spectral control is: dit staat voor de filtering van kortgolving blauw licht. Hierdoor beleven we kleuren intenser en kunnen we details beter zien. Zo worden landschappen duidelijk afgelijnd & is ons zicht meer relaxed. Gepolariseerde glazen zijn dan weer ideaal voor het wegnemen van schitteringen op het wegdek. Dit komt omdat deze glazen enkel parallelle lichtstralen doorlaten. Byebye verblinding bij sneeuw, water of een nat wegdek. Hello contrastrijk zicht. Tot slot zijn bepaalde zonnebrillen van dit gamma ook fotochromatisch. Dit betekent dat je brillenglazen verdonkeren bij fel zonlicht & opnieuw lichter worden bij bewolking.

Deze zonnebrillen zijn dus ideaal voor mensen met (licht)gevoelige ogen & hoge visuele eisen. Het design van Serengeti is zowel sportief als tijdloos, de ideale combo voor velen.

Gelijkaardige brillenmerken

Op gebied van hoogstaande zonneglazen denken bij meteen aan Dick Moby, dit brillenmerk werkt samen met de wereldwijd gekende glasfabrikant Zeiss. Op gebied van stijl & design is dit de tegenhanger van William Morris. Ook zij hebben heel wat sportieve & tijdloze zonnebrillen in hun collectie.

 

Serengeti zonnebrillen - verkleurende en gepolariseerde zonnebrillen
Serengeti zonnebrillen - verkleurende en gepolariseerde zonnebrillen

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht

Vaderdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen