1 jaar Frames and Faces

7 februari 2020

1 jaar Frames and Faces • Frames and Faces Deinze

Woohoow, wij vieren ons 1-jarig bestaan! Het lijkt nog gisteren, maar intussen is het een jaar geleden dat Frames and Faces de deuren opende. Time flies when you’re having fun! Tijdens onze feestweek (vanaf dinsdag 25/02 tot en met zondag 01/03) krijg je een geschenk bij aankoop van een bril of zonnebril. Lees snel verder…

1 jaar Frames and Faces • Frames and Faces Deinze

What’s in a name

Ons concept: een unieke, perfect passende bril voor jouw prachtig gezicht. Voor de freaky, fancy faces en de funky faces. Want jawel, een bril is tegenwoordig een echt accessoire geworden. Niet alleen bezorgt een bril je een scherp zicht (du-uh), je kan er ook ten volle je karakter mee uitdrukken.

Daarom gingen we van start met heel verschillende collecties. Zo waren er milieuvriendelijke frames van Dick Moby, fijne metalen brillen van Simple of Ray-Ban, maar evengoed opvallende exemplaren van Kaleos of Ba&sh. Intussen kregen die brillenmerken er enkele kompanen bij. Sinds januari vind je bij Frames and Faces – als enigste brillenwinkel in België – de brillen en zonnebrillen van Ross & Brown én haalden we ook Garrett Leight en Levi in huis!

Happy birthday to us!

Maar goed, dan even waar het echt over gaat: onze eerste verjaardag 😉 Dat staat gelijk aan cadeautjes, VEEEEEL cadeaus!

Tijdens onze feestweek (vanaf dinsdag 25/02 tot en met zondag 01/03) krijg je, bij aankoop van een bril of zonnebril, een van onze vele geschenken. Om er enkele op te noemen: cinematickets, een stoere brillenketting, een handige, maar stijlvolle Petite Passport cityguide of set Kaart Blanche postkaarten. Wij zorgen voor lekkere beats, drinks en een knabbel en een babbel ?

Onze openinguren tijdens die ‘feestweek’:

  • Dinsdag – zaterdag: 10u – 18u
  • Zondag 01/03: 13u – 17u

Wie wint onze give away?

PS: Neem zeker ook deel aan onze give away en win een bril of zonnebril naar keuze. Daarnaast krijg je er ook een travel guide, framechain & enkele wijze Kaart Blanche kaartjes bij! Alle info vind je eerstdaags op Facebook of Instagram.

Winkelwagen