03/10 & 04/10: Eco-friendly days

10 september 2020

Eco-friendly days / Weekend van de klant • Frames and Faces

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober kan je kennismaken met de eco-friendly frames van Dick Moby. Wij zorgen tijdens het weekend van de klant niet alleen voor de meest funky & duurzame brillen! Ook voor food & drinks, de milieuvriendelijke verzorgingsproducten van het Belgische Rainpharma en een wijs cadeau bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien geven we één Rainpharma beautybox t.w.v. € 132 weg, iedere klant maakt dat weekend kans!

Al gehoord van Dick Moby? Dit Amsterdamse brillenmerk pakt de vervuiling op een positieve manier aan. Zo maken ze brillen in biologisch afbreekbaar acetaat en gerecycleerd metaal. Zelfs de etuis bestaan uit gerecycleerd leer en de smiley brillendoekjes zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.

We verwennen je tijdens de eco-friendly days tot het uiterste! Enkele dingen houden we nog als verrassing ofc. ? Wat mag je wel al weten: voor de drinks klopten we aan bij Mathieu Terryn van Bazart! Jep, iedere klant krijgt een Plus One Rosé of een alcocholvrij drankje.

Benieuwd naar dat epic cadeau? We geven enkele tips zodat je kan beginnen raden: het is een activiteit, Belgisch, je zal er je bril zeker kunnen gebruiken & het is ideaal om in de herfst te doen! P.S. je mag jouw BFF, je lief of iemand anders binnen je bubbel er ook mee naartoe nemen. Of hebben we al teveel verklapt? ?

Frames and Faces x Rainpharma

Bij Frames and Faces kan je terecht voor veel meer dan alleen een fresh frame! Zo hebben we ook de reisgidsen van Petite Passport, epic kaartjes van Kaart Blanche & de mooiste brillenkettingen. 03/10 & 04/10 voegen we daar ook de verzorgingsproducten van Rainpharma aan toe. Je kan het assortiment een heel weekend testen en kopen. Niet alleen ruiken ze heerlijk, ze zien er heel leuk uit! Én we geven we één Rainpharma beautybox t.w.v. € 132 weg, iedere klant maakt dat weekend kans!

Eco-friendly days / Weekend van de klant • Frames and Faces
Eco-friendly days / Weekend van de klant • Frames and Faces

Ben je 25 jaar of jonger? Dan heb je ook dat weekend een bril + glazen vanaf €169! Lees alles over onze studentenactie op de blog. Wil je zeker zijn van wat me-time tijdens het passen? Maak dan zeker je afspraak online. Zaterdag 03/10 zijn we er van 10u tot 18u en zondag van 13u tot 17u. Tot dan! ?

Winkelwagen