Nieuwe bril? Probeer gratis lenzen!

23 maart 2023

Kocht je een nieuwe bril? Dan mag jij gratis lenzen proberen! Yep, dit is het ideale moment om te testen of contactlenzen jouw nieuwe BFF kunnen worden? Benieuwd? Lees dan snel de blog.

Le(n)s is more!

Toegegeven, een bril is heel cool. Maar tijdens een uitbundig avondje uit, kan het misschien wel gebeuren dat een wilde elleboog je frame aanvalt met als gevolg: een schots en scheve bril!

Het is handig om als trouwe brillendrager af en toe eens te kunnen switchen van bril naar contactlenzen. Neem nu tijdens het wekelijkse uurtje padel of op een dagje Pukkelpop.

Zou je graag full-time lenzen dragen? Ook dààr kunnen wij jou in begeleiden. Meer weten over de soorten contactlenzen met al hun specificaties?

Gratis contactlensaanpassing

Bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte krijg je een gratis contactlensaanpassing! Ja, wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte contactlens die op alle vlakken bij jou ‘past’!

Maar wat houdt zo’n contactlensaanpassing nu juist in?
1. We beginnen eerst en vooral met een oogmeting. Yes, let’s talk numbers.

2. Daarna zoeken we samen uit welke contactlens nu het best bij jou en je levensstijl past. Kies je bijvoorbeeld de daglenzen die je steeds na gebruik weggooit of kies je voor herbruikbare maandlenzen?

3. Yes, je gratis setje proeflenzen is toegekomen!

4. De allereerste keer lenzen? No worries, wij helpen jou om dit gekke vliesje op de correcte manier in te steken. Pssst… wij hebben engelengeduld!

5. Je proeflenzen goed kunnen uittesten? Prima, nu plannen wij een controle in. Op die manier kunnen we samen met jou nagaan wat goed was of eventueel nog beter kan.

‘Contact’ me! 😉

Je ziet het hé, wij begeleiden je van A tot Z bij de zoektocht naar de perfecte contactlens! Beslist? Boek hier je afspraak voor een oogmeting.

Winkelwagen