Nieuwe bril? Probeer gratis lenzen!

21 juni 2024

Bril gekocht? Gratis lenzen proberen • Frames and Faces • Deinze
Bril gekocht? Gratis lenzen proberen • Frames and Faces • Deinze

Kocht je onlangs een nieuwe bril bij Frames and Faces? Dan hebben wij goed nieuws. Bij aankoop van een bril of zonnebril mag je namelijk gratis lenzen uitproberen. Maak nu van de gelegenheid gebruik om te ontdekken of contactlenzen jouw nieuwe BFF kunnen worden.

Probeer nu gratis lenzen

Toegegeven, een bril is heel cool. Maar tijdens een uitbundig avondje uit, kan het gebeuren dat een wilde elleboog je frame aanvalt met als gevolg: een schots en scheve bril! Als trouwe brillendrager is het handig als je af en toe kan switchen van bril naar contactlenzen. Neem nu tijdens een avondje uit, op vakantie of tijdens het wekelijkse uurtje tennis.

Contactlenzen bieden in dit geval de oplossing. Je ervaart een scherp en comfortabel zicht & bent op je gemak! 🙂

.

Daglenzen of maandlenzen

De gratis proeflenzen kunnen zowel unifocaal als multifocaal zijn. Daarnaast kan je kiezen voor dag- of maandlenzen. Jouw keuze hangt af van een bepaald aantal factoren.

#1 Daglenzen

Daglenzen zijn de ideale match voor wie af en toe wil omschakelen van bril naar lenzen. Je draagt deze contactlenzen tijdens het sporten, op reis of bij een avondje uit! Zo kan je jouw bril veilig in z’n etui laten.

#2 Maandlenzen

Wil je jouw contactlenzen heel vaak dragen? Dan raden wij maandlenzen aan in plaats van daglenzen. Waarom? Als je jouw contactlenzen gemiddeld 5 op 7 dagen draagt, komen maandlenzen een pak voordeliger uit.

Meer info rond de verschillende types contactlenzen vind je hier terug.

Winkelwagen