Vaderdag = krijg een toilettas cadeau

3 juni 2024

Vaderdag = krijg een toilettas cadeau • Frames and Faces
Vaderdag = krijg een toilettas cadeau • Frames and Faces

David Beckham toilettas

Op zondag 9 juni zijn alle ogen op onze lieve papa’s, hippe opa’s & dog daddy’s gericht, want dan vieren we Vaderdag. Verras je vader dit jaar met een stijlvol cadeau dat niet alleen praktisch is, maar ook dat tikkeltje luxe toevoegt aan zijn dagdagelijkse routine.

Ter ere van Vaderdag bieden wij een ‘veel te wijze’ actie aan: bij aankoop van een bril of zonnebril ontvang je op vrijdag 7 juni & zaterdag 8 juni een gratis toilettas van all-time-favorite David Beckham. De actie is geldig voor iedereen, wij discrimineren niet.

Mr. Beckham staat bekend om zijn onberispelijke stijl en verfijnde smaak, en deze toilettas is daarop geen uitzondering. Gemaakt uit kwaliteitsvolle materialen & met een modern ontwerp, is deze tas de perfecte metgezel voor je daddycool. Of je vader nu vaak op reis is of gewoon zijn dagdagelijkse essentials georganiseerd wil houden, deze toilettas biedt de perfecte oplossing. Bye verdwaalde scheermessen! Wees er snel bij want, op = op!

Unifocale of multifocale bril

Heeft je papa het steeds moeilijker met het lezen van de Whatsapp berichtjes op de smartphone of merk je dat het lezen van een artikel in de krant gepaard gaat met veel gekke bekken en gefrons? Wees gerust, hij is zeker niet de enige die een (eerste) bril durft uit te stellen. Tijd voor actie!

Of je vader nu baadt heeft bij een unifocale bril of een multifocale bril met meerdere zones, onze veelzijdige collectie spreekt zowel de stoere papa’s, modebewuste papa’s als de kieskeurige papa’s aan. Met merken als David Beckham, Dick Moby of Ross & Brown kan dit enkel maar op een meevaller uitdraaien.

Komono €159
Ross & Brown €190

Zonneglasactie

Ben je nog op zoek naar een cadeau die je vader elke dag kan gebruiken & waarderen? Neem hem dan mee naar Frames and Faces en laat hem kiezen uit ons veelzijdig aanbod zonnebrillen. Naast een gloednieuwe zonnebril, keert hij ook huiswaarts met een hippe toilettas.

Zonnebril op sterkte? Dankzij onze zonneglasactie krijg je nu 50% korting op je unifocale of multifocale zonneglazen. Zo kan je met een haarscherp én comfortabel zicht die zalige zomer induiken. Meer fresh & fabulous frames? Volg ons dan nu op Instagram & TikTok.

Winkelwagen