10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag

1 June 2021

10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag •Frames and Faces Deinze

Zondag 13 juni zetten we daddy cool in de kijker! Misschien hebben jullie al zitten brainstormen over het perfecte cadeau. Wel, wij helpen jullie met plezier in deze zoektocht. We geven 10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag. Zo ziet ie er nog cooler uit en kan ie genieten van terrasjes zonder de zon in z’n ogen. Deze korting is zowel op de webshop als in de winkel geldig. Ontdek hier welke zonnebril best bij je papa past!

Bij Frames and Faces vind je fab, funky en fancy zonnebrillen aan betaalbare prijzen & dankzij deze korting wordt dit nog beter. De actie is geldig vanaf vrijdag 4 juni tot en met zondag 13 juni bij aankoop van een zonnebril. Dit geldt zowel online als in de winkel, in de winkel is de korting geldig tot zaterdag 12 juni. Oh, en we discrimineren niet: wil je gewoon jezelf verwennen met een zonnebril? Ook dan geldt deze korting! Shop je liever online? Vergeet dan onze kortingscode “DADDYCOOL” niet bij het afrekenen.

1. Funky dad

Is je pa een echte durver met een hoekje af? Dan ben je bij de collectie van Kaleos aan het juiste adres! Deze unieke Spaanse zonnebrillen hebben net dat tikkeltje extra. Denk bijvoorbeeld aan opvallende kleuren, unieke vormen en een combinatie van materialen. Niet alleen wij zijn enorme fans, ook bekende papa’s zoals Lenny Kravitz zijn 300% overtuigd!

2. Oer-Belgische vader

Bestaat er volgens je vader niets beter dan een typisch Belgisch biefstuk met frietjes? Geef ’em dan een frame van Komono cadeau! Dit brillenmerk is Belgium based, eigentijds, innovatief en zeer toegankelijk. Dit zowel qua stijl als prijs, voor €100 heb je er al eentje.

3. Minimalistische papa

Houdt je pa van eenvoud en degelijkheid? Dan zal hij zich sowieso goed voelen met een Garrett Leight of William Morris op z’n neus. Beide merken hebben classy en tijdloze zonnebrillen met prachtige, subtiele details. Denk maar aan fijne graveringen, zoals bijvoorbeeld de postcode van L.A. bij Garrett Leight. Curious why? Lees dan zeker onze blog over het merk.

3. Milieubewuste pap

Hecht je papa veel belang aan duurzaamheid? Twijfel niet langer! We hebben de perfecte match voor hem. Meet Dick Moby : zij ontwikkelen monturen in biologisch afbreekbaar en/of gerecycleerd plastic en metaal. Bovendien zijn ze nog eens super uniek en mooi natuurlijk. Ook Waiting for the Sun produceert brillen uit biologisch afbreekbaar plastic. Hun stijl? Stijvol vintage en retro cool!

Benieuwd naar een preview? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop. Ook daar is er 10% korting op alle zonnebrillen voor Vaderdag. Het enige dat je moet doen? De code DADDYCOOL intikken bij het uitchecken et voilà! Is de keuze echt te moeilijk? Wees gerust we helpen je kiezen en een cadeaubon kan natuurlijk ook. Onze gift vouchers kan je bovendien online verkrijgen.