3 leuke cadeaus voor Moederdag

4 May 2020

Ba&sh brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces Deinze

Zondag 10 mei is het zover, Moederdag! Bovenop kussen en knuffels, misschien wel virtueel dit jaar, hebben we nog enkele ideetjes die kunnen dienst doen als de perfecte verrassing. Ontdek hier 3 leuke én originele cadeautips voor Moederdag.

1. Een splinternieuwe zonnebril

Het mooie weer van de voorbije maanden doet velen verlangen naar een zonnebril. Deze is niet alleen praktisch en mooi, maar het toont ook hoe goed jullie je mama kennen! Op onze webshop vind je heel wat toppers en wie twijfelt kan nog steeds online bij ons terecht voor extra advies.

Leuk weetje: de volledige maand mei heb je 10% korting op de zonnebrillen met de code SUMMER.

2. Frames and Faces cadeaubon

Is een zonnebril kiezen net iets te risky voor jou? Niet getreurd! Op onze webshop vind je ook onze cadeaubonnen. Selecteer het gewenste bedrag en wij bezorgen je per email een gift voucher met unieke code. Onze gift cards kunnen online én in de winkel gebruikt worden.

Goed nieuws: vanaf 12 mei gaat Frames and Faces opnieuw open, dus dan kan je jouw mama meenemen naar de winkel om samen de perfecte bril of zonnebril te kiezen.

3. Originele accessoires

Misschien heeft je mama al de perfecte zonnebril, maar heeft ze ook de perfecte accessoires? Denk maar aan een brillenketting. Die zijn een echte trend en bestaat in heel wat verschillende stijlen. Zo vind je bij ons ultrafijne chains met zomerse schelpjes, hebben we stoere brillenkettingen met massieve schakels of gewoonweg kleurrijke koordjes. Neem gerust een kijkje op Instagram voor extra inspiratie.

Gekozen? Laat het ons zeker weten en dan sturen we het cadeautje meteen op. Voor de mama’s die houden van reizen en avonturieren, hebben we city & travel guides. Deze laten je wegdromen over de mooiste steden, gezellige ontbijtplekjes en hippe café’s. Denk maar aan Berlijn, Copenhagen of het zuiderse van Barcelona. Liever een snelle citytrip met de auto? Ook over Parijs hebben we een hele leuke stadgids vol adresjes die je zelf niet zou vinden.

Lijkt dit alles je wel leuk, maar wil je extra beleving? Dat kan! Doe je mama een shoppinguitstap cadeau. Het enige dat je moet doen? Boek dan zeker online een afspraak in! We openen dinsdag 12 mei op afspraak en zijn 300% klaar om jou en je mama te ontvangen.

See you soon and stay safe!