50% korting op je zonneglazen

20 juni 2023

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Een zonnebril op sterkte? Geniet van onze zonneglasactie en krijg 50% korting op je zonneglazen.

Zonneglasactie = 50% korting

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je inspireren door onze voorbije shoot of neem een kijkje op de webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze vernieuwde winkel en geniet intussen van een drankje in onze zithoek.

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Welk type zonneglas kies ik?

De korting geldt op zowel unifocale als multifocale zonnebrillen. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende kleurentinten, maar ook zonneglazen met een kleurverloop of gepolariseerde zonneglazen.

Meestal raden we aan om de kleur van de glazen in de gekozen zonnebril over te nemen. Zo behoud je het originele design en ‘t is vaak ook de mooiste keuze. Wil je toch een andere kleur of een donkere tint? Dan is dat uiteraard mogelijk! Hello blauwe Zillion-geïnspireerde zonnebril!

Ik wil een oogmeting

Wil je graag een nieuwe oogmeting? Dan kan je via het formulier onderaan de pagina een afspraak maken.

Wij helpen je graag verder! Tot binnenkort!