50% korting op je zonneglazen

20 juni 2022

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Een zonnebril op sterkte? Geniet van onze zonneglasactie en krijg 50% korting op je zonneglazen. Kom snel een kijkje nemen naar onze nieuwste zonnebrillen!

Zonneglasactie

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het aangenaam om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide. Onze zonneglasactie is in ieder geval mooi meegenomen. Je krijgt 50% korting op je zonneglazen, ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Check zeker het resultaat van onze nieuwste shoot. Je ontdekt er ongetwijfeld een topexemplaar! Ook op onze webshop kan je je laten inspireren.

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze
50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Welk type zonneglas kies ik?

Je kan kiezen uit verschillende tinten, met of zonder spiegel… en uit verschillende glastypes zoals unifocaal of multifocaal. Meestal raden we aan om de kleur van de glazen in de door-jou-gekozen zonnebril over te nemen. Zo behoudt je het originele design en ‘t is vaak ook de mooiste keuze. Wil je toch een andere kleur of een donkere tint? Dan is dat uiteraard mogelijk!

Ik wil een oogmeting

Wil je graag een nieuwe oogmeting? Dan kan je via het formulier onderaan de pagina een afspraak maken of spring gewoon eens binnen.

Wij helpen je graag verder!