Black Friday = 25% korting op alle zonnebrillen

17 november 2021

The countdown is on! 🖤 Vrijdag 26/11 = Black Friday, maar wij maken er een Black Week van! Vanaf vrijdag 19/11 tot en met maandag 29/11 geven we zowel online als in de winkel 25% korting op alle zonnebrillen. Yes, je leest het goed: 11(!) dagen lang zijn er giga koopjes.

Black Friday Sale

Wil je een van onze funky frames scoren aan een wel heel goed prijsje? Dan weet je wat te doen! Maak als de bliksem een afspraak bij Frames and Faces of kom gewoon langs. Moet jouw favoriete zonnebril op sterkte gemaakt worden? Dan kunnen wij gerust je ogen opmeten mocht je nog geen voorschrift hebben.

Bovendien geniet je nog van onze zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen op sterkte. En in ruil krijg jij een fab frame terug!

De Black Friday kortingen blijven bovendien geldig tot en met maandag 29 november. Maar ook wie liever nog even thuis blijft, geniet van onze actie! Je kan jouw favo sunnies in huis halen via onze webshop. Vergeet dan zeker niet de code BLACKWEEK in te geven bij het afrekenen voor 25% korting.

Wij verzenden wereldwijd. Alle verzendingen binnen België zijn gratis & je hebt 14 dagen de tijd om te retourneren. Perfect deal, right? 😎

Weet je nog niet goed welke stijl je wilt opgaan met je nieuwe accessoire? Neem dan zeker een kijkje op onze blog, je vindt er de nieuwste trends! Uiteraard staan wij ook in de winkel klaar met persoonlijk advies.

Black Friday = 25% korting op alle zonnebrillen • Frames and Faces
Black Friday = 25% korting op alle zonnebrillen • Frames and Faces

Sunday shopping 19/12

Save the date: zondag 19/12 doen we namelijk van Sunday Shopping en is de winkel open van 13u tot 17u.

Het perfecte moment om je nog voor de feestdagen een nieuwe look aan te meten. Of kom snuisteren tussen onze verschillende accessoires en gifts. Verras je familie of vrienden met een van onze travelguides, een kleurrijke brillenketting of etui, een feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon!