David Beckham = tijdloze frames voor mannen

14 oktober 2020

Maak kennis met ons nieuwste brillenmerk David Beckham eyewear, een eigentijdse en betaalbare reeks brillen enkel en alleen voor mannen.

David Beckham brillen

De naam David Beckham hoeft geen uitleg meer. Met een carrière als topvoetballer achter de rug, z’n huwelijk met ex-Spice Girl en ontwerpster Victoria Beckham en de daarbij horende gossip, zijn we er vrij zeker van dat iedereen hem wel kent. Dus laten we het maar meteen over z’n splinternieuwe brillencollectie hebben.

In samenwerking met de Italiaanse fabrikant Safilo, die onder andere Levi’s en Marc Jacobs produceert, bracht Beckham een collectie tijdloze monturen uit. Zijn veeleisende smaak en oog voor detail resulteerden in een geheel van eigentijdse en betaalbare brillen en zonnebrillen. De basislijn bestaat voornamelijk uit een klassieke modellen, zoals het afgeronde pantos model in acetaat of metaal, aangevuld met enkele stoere varianten en hier en daar een retro-accent.

Naast deze iconische stijlen, spotten we ook enkele vintage-geïnspireerde pilotenbrillen én 2 modellen die gemaakt zijn om te dragen onder een motorhelm. Dat is het model 7000S en het model 7019S.

Ik wou een bril maken die nooit uit de mode zou raken en die ik zelf graag zou dragen. Mijn eigen ontwikkeling op het vlak van stijl en mode, heeft me de kracht van eenvoud en het belang van detail en vakmanschap geleerd.

David Beckham

De talisman & DB-monogram

Wat ons vooral opviel, was de hoge graad van afwerking. Iedere David Beckham bril herken je aan 2 typerende kenmerken. Enerzijds is er de Talisman: het embleem verwijst naar de vleugels van een vogel en staat symbool voor kracht, bescherming en vrijheid. Je spot de Talisman op beide hoekstukken van het frame.

Anderzijds getuigt het DB-monogram van unieke kwaliteit en stijl. Met behulp van lasertechnologie zijn de initialen subtiel gegraveerd op het linkerglas van iedere zonnebril.

Probeer de brillen en zonnebrillen nu in de winkel of shop ze online!