December = feest bij Frames and Faces

3 December 2020

December = gratis cadeau bij je bril • Frames and Faces Deinze

In december verwennen we onze klanten met een uniek cadeau! Iedere klant wordt dus zoveel mogelijk in de watten gelegd! Maak zeker deze maand nog een afspraak, als ook jij in de prijzen wilt vallen. Benieuwd wat er te kiezen valt? We hebben heel wat verschillende cadeautjes dus er is voor ieder wat wils ❤ Bovendien maakt iedere klant kans om een Samsung Galaxy J3 te winnen, bij aankoop van een bril of zonnebril. Bij afhaling laten we je een enveloppe uit onze cadeautjesboom kiezen en daarop staat jouw geschenk. En wie weet win je erbovenop ook nog een smartphone!

Gratis cadeau bij aankoop van een (zonne)bril

Wil je jouw cadeautje zo snel mogelijk in handen hebben, maar heb je nog geen voorschrift van de oogarts? Geen zorgen, ook bij Frames and Faces voeren we oogmetingen uit. Maak je afspraak online of telefonisch op 093288384.

Ons team – een mix van jonge, enthousiaste mensen – staat trouwens klaar om eerlijk advies te geven. We zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een perfecte match vinden. Heb je al een montuur of stijl voor ogen, maar wil je toch even bevestiging dat je de juiste keuze maakt? Dan laten we je graag snuisteren tussen onze brillen en zonnebrillen om nadien samen de knoop door te hakken. Beschouw ons als je vrienden die je goede raad geven, maar ook eerlijk zeggen wanneer het niets wordt.

Maar zoals altijd: Safety first! Wij dragen een mondmasker, hebben een plexi-scherm staan én een giga voorraad ontsmettingsspray voor de handen en brillen 😉

• Frames and Faces

Sunday Shopping op zondag 20/12

Zondag 20 december is de winkel open van 13u tot 17u. En jep, ook dan krijgen jullie een cadeau bij aankoop van een bril of zonnebril.

Vlak voor de feestdagen een nieuwe look aanmeten? Het kan! Of kom snuisteren tussen onze verschillende accessoires en gifts. Verras je familie of vrienden met een van onze travelguides, een kleurrijke brillenketting, feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon! Ontdek meer cadeautips op onze blog of neem een kijkje op onze social media.

See you soon!