Let’s get digital

2 September 2020

Digital brillenglazen = scherp en comfortabel zicht op elke afstand

Kan je niet meer zonder jouw smartphone of laptop, maar heb je tegelijk het gevoel dat ze je vermoeide ogen, een stijve nek en/of hoofdpijn bezorgen? Dan zijn de Zeiss Digital brillenglazen misschien wel dé oplossing!

Deze glazen bevatten een lichte leesondersteuning voor je nabijzicht. Doordat we onze ogen vaker op een korte afstand gebruiken, geraakt de ciliaire oogspier (die switcht tussen veraf- en nabijkijken) overbelast. Dankzij het extra – en onzichtbare – onderdeel in het digital brillenglas, moet je ciliaire oogspier minder inspanning leveren. Resultaat? Een heerlijk relaxed en scherp zicht!

Digitale apparatuur = een uitdaging voor onze ogen

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan maar studies tonen aan dat we wel 80 keer per dag naar onze smartphone kijken. Denk je het nog beter te kunnen doen? 😉 No stress, wij waarschijnlijk ook. Maar om onze ogen te laten rusten, kiezen we wel voor het digital brillenglas van ZEISS.

Wat heeft een smartphone te maken met brillenglazen? Smartphones dwingen ons te kijken op een hele korte afstand, deze afstand is nog kleiner dan de gebruikelijke afstand om een boek te lezen. Daardoor wisselen we gedurende de dag constant tussen veraf en zeer dichtbij kijken, wat een grote inspanning van onze ogen vraagt. Deze inspanning kan resulteren in vermoeide en branderige ogen, maar ook in hoofd- en nekpijn. Daarom is het belangrijk je ogen te beschermen.

De nieuwe BFF van iedere smartphone lover

De digital glazen, met ondersteuning voor nabij, bieden rust aan onze ogen. Bijvoorbeeld bij gebruik van digitale apparatuur, maar ook bij het lezen van boeken, het kijken naar je dashboard … noem maar op.

Het wordt nog beter. Deze glazen bevatten niet alleen de nieuwste technologie voor comfortabel zicht, maar zijn ook nog eens ultra dun. Dit zorgt ervoor dat ook happy faces met hogere brilsterktes uit het volledige assortiment frames kunnen kiezen. Yaaay! 😀

Benieuwd of deze glazen iets voor jou zijn? Maak dan zeker een afspraak!