The sale is on = brillen en zonnebrillen aan 50% korting

2 januari 2021

The sale is on

Januari is vanaf nu je lievelingsmaand! Waarom? Omdat je bij Frames and Faces de volledige maand crazy sales kan scoren. We hebben namelijk een grote selectie brillen en zonnebrillen aan grote kortingen. Scoor nu je favo frame aan de helft van de prijs.

Funky kortingen

Ontdek de volledige collectie in onze winkel of neem een kijkje op de webshop. Zo zijn er heel wat sunnies die dankzij de korting nog geen €100 kosten. Zoiets kan je niet laten liggen toch? 😉 Maar ook in onze nieuwe collectie zitten heel wat toppers aan kleine prijzen! Zo hebben we merken als Tiwi en Komono die super budget-proof zijn.

Start 2022 in stijl

De wintersolden starten op dinsdag 4 januari. Rep je dus naar onze store en ontdek welk frame het best bij jouw fabulous face past . Ga je voor een stoere look met een Kenzo bril of houd je van een opvallende en gewaagde zonnebril zoals die van Kaleos? Voor de girls hebben we nog meer goed nieuws: ook de sunnies van Kendall + Kylie en Stella McCartney kan je nu heel voordelig op de kop tikken.

Hieronder vind je al enkele voorbeelden van onze favoriete sunnies aan kleine prijsjes! Op onze webshop en in de winkel vind je er nog veel meer!

2e paar glazen aan de helft van de prijs

Binnen de 6 maand na aankoop van je eerste bril, krijg je steeds jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs. Zoek je nog die 2e bril om af en toe van look te veranderen? Wacht niet langer!

Want misschien wil je wel eens van stijl veranderen en wat gewaagder gaan, of heb je een werkbril nodig? Denk maar aan een computerbril of een om mee te klussen. Ga je binnenkort skiën of wil je simpelweg een leuke zonnebril om hier in België de show te stelen? 😉 Voor ieder wat wils.