Spring Sunday Shopping

24 februari 2022

Sunday Shopping maart
Spring Sunday Shopping

The sun is coming

Goed nieuws voor alle shopaholics met een drukke agenda! Zondag 6 maart is er opnieuw een Spring Sunday Shopping. We verwennen jullie dat weekend niet alleen met onze nieuwste collecties & onze zonneglasactie, je ontvangt bovendien ook nog eens een lekker én kleurrijk geschenk bij aankoop. Wie kan al raden waarover ik het heb? 🙈

Zonnebril op sterkte? Dan geniet je dankzij onze zonneglasactie van 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Wie graag nog eens een check-up van z’n ogen laat uitvoeren, kan hiervoor een afspraak online maken. Bij aankoop van een (zonne)bril is je oogmeting gratis.

Zaterdag 05/03: 10u – 18u

Zondag 06/03: 13u – 17u

What’s new?

This summer is all about big sunnies for the ladies! Oversized zonnebrillen zijn én blijven een trend. Deze zomer spot je ze in funky kleurencombo’s & unieke vormen. Ook voor de mannen zijn massieve zonnebrillen een vibe.

Op zoek naar een nieuwe optische bril? We spotten heel wat lichte kleuren, zo ontwierp Gigi Studios een prachtige metalen bril met de kleurencombo wit & mat goud. Kom ’em als eerste ontdekken in de winkel. Ook het typische havana patroon is er nu in elke type bril, zowel voor dames als voor heren. Benieuwd naar nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op instagram!

Curious? Kom langs tijdens onze Spring Sunday Shopping & kies uit onze volledige collectie + je krijgt er een cadeau bovenop 🎁