Studenten actie: bril + glazen = €195

26 augustus 2022

Studentenactie: bril + glazen = €195* • optiek Frames and Faces

Klaar voor het schooljaar?

September calling! Het nieuwe school- of academiejaar komt in zicht (of ging bij het lezen van deze blog misschien al van start). Ben jij al voorbereid op een verse lading cursussen? Met een trendy nieuwe bril mag dat geen probleem worden! In de winkel ontdek je nu de nieuwe brillencollecties van merken als Komono, Blush, David Beckham of Dick Moby.

En, als kers in je lunchbox, geniet je nu van onze voordelige studentenactie.

Meer weten? Lees dan snel verder.

Studentenactie: bril + glazen = €195* • optiek Frames and Faces

Back to school actie

Maar wat houdt die studentenactie nu precies in? Wel, voor €195* scoor jij een van onze vele frames mét ontspiegelde glazen op sterkte. Here’s how it goes:

  1. Spring binnen bij Frames and Faces of maak online jouw afspraak voor het kiezen van een bril en/of een oogmeting.
  2. Kies je favoriete montuur uit het ruime aanbod merken zoals Komono, Levi’s, Ironic Iconic, Marc Jacobs, Gigi Studios & meer!
  3. Wij zorgen voor ontspiegelde glazen op jouw sterkte.
  4. Jij kan sharp & trendy het nieuwe schooljaar induiken! Die crush van vorig jaar zal je niet meer voorbijlopen. 😉

*Actie geldig vanaf 01/09/22 t.e.m. 06/11/22 voor jongeren t.e.m. 27 jaar of op vertoon van studentenkaart. Alle info en voorwaarden in de winkel.

First lesson: filter het blauwe licht

Van je smartphone naar het interactief smartboard op school, om vervolgens te eindigen met een avondje Netflix op je laptop of televisiescherm. We spenderen een groot deel van onze tijd met het kijken naar een beeldscherm.

Wist je dat blauw licht de ogen vermoeid? Bescherm je ogen OPTImaal met een blauw filter bril. Zo’n bril met blueblock glazen filtert een deel van dat hoogenergetisch blauw licht. Wedden dat je ogen minder vermoeid zijn en Netflix wél chill wordt?

Vraag ernaar in de winkel!

Studentenactie: bril + glazen = €195* • optiek Frames and Faces

Ga voor een geslaagde look

Dit jaar enkel A’s.

De A van assortiment. Benieuwd naar onze brillenmerken? Ontdek hier een volledig overzicht. Of kom langs in de winkel om vrijblijvend te snuisteren tussen onze vele frames.