01/12 & 15/12: Sunday shopping in december!

22 November 2019

01/12 & 15/12: Sunday shopping in december! • Frames and Faces

Zondag 1 december openen we onze deuren voor een eerste Christmas shopping weekend! Zondag 15 december doen we nog een keer van kerstshopping. Op beide zondagen is de winkel open van 13u tot 17u.

Een nieuw jaar, een nieuwe look

Wil jij een nieuwe bril om de feestdagen in alle glans te kunnen vieren of zoek je nog een origineel geschenk? Dan ben je bij Frames and Faces aan het juiste adres! Wij zorgen voor bubbels, fingerfood en een geschenk bij iedere aankoop.

Bovendien ben je zo zeker dat je de feestdagen met een nieuwe look kan vieren 😉 Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de voorgeschreven brilsterkte, het toch een kleine week duurt voor je bril klaar is.

Gedaan met cadeaustress

In onze conceptstore ontdek je niet alleen heel wat hippe brillen, maar ook originele accessoires en gifts. Verras je familie of vrienden met een van onze travelguides, een kleurrijke brillenketting of etui, een feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon!

Save the date!

Zondag 01/12 & zondag 15/12, telkens van 13u tot 17u.

Alle andere dagen, van dinsdag tot en met zaterdag zijn we er steeds tussen 10u en 18u. Heb je nog een oogmeting nodig of kan je niet wachten? Maak dan nu alvast jouw afspraak onderaan deze pagina. Of spring gewoon eens binnen!

Kleine tip: zondag 1 december geniet je nog van onze Black Friday actie = 30% korting op geselecteerde brillen en zonnebrillen! Deze actie loopt vanaf vrijdag 22/11 tot en met zondag 01/12.

Tot snel!