Funny
frames
for
freaky
faces

What we’re all about

De naam is geen toeval, maar omvat 100% waar we voor gaan: een unieke, perfect passende bril voor jouw onvergetelijk gezicht. Voor de freaky faces, de fancy faces en de friendly faces. We zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een perfecte match vinden. Omdat jouw prachtig smoel ook een prachtige bril verdient.

Affordable frames for unaffordable faces

We zijn zot van brillen en gezichten. Een bril kiezen is meer dan een visueel hulpmiddel, het is een modestatement. Het grote aanbod brillen en de diversiteit aan stijlen kan voor een ‘brillenleek’ wat overweldigend zijn.

Bij ons vind je betaalbare designbrillen voor onbetaalbare gezichten. Geen idee welke montuur past bij jouw gezicht? Wij nemen je mee op blind date en stellen je met plezier voor aan je toekomstige partner-in-crime. Want jawel, een bril kiezen is eigenlijk een beetje als een lief kiezen. Je mag er niet op besparen en je denkt er beter eens goed over na.

Heb je al een montuur voor ogen, maar wil je van ons toch eens horen of je de juiste keuze maakt? Dan laten we je graag snuisteren tussen onze brillen en zonnebrillen om nadien samen de knoop door te hakken. Beschouw ons als je vrienden die je goede raad geven, maar ook eerlijk zeggen wanneer het niets wordt.

Waiting for the Sun brillen en zonnebrillen - Frames and Faces

Authentic stories and (eco-) friendly fashion

Niet alleen de modewereld is constant in verandering, ook brillendragers willen af en toe switchen tussen verschillende looks. Een bril moet voor ons iets hebben, un certain ‘je ne sais quoi’. Mojo, magic, noem het hoe je wil.

Gelukkig dagen heel wat vooruitstrevende ontwerpers zichzelf voortdurend uit. Ze blijven speuren naar originele materialen en unieke vormen. Die authentieke ontwerpers en inspirerende verhalen geven we bij Frames and Faces een podium, zodat hun brillen op jouw heerlijke smoel kunnen belanden.

Creativiteit en kwaliteit staan steeds centraal in onze zoektocht. We gaan voor uniek en hip design, maar aan een betaalbare prijs. Op die manier kan je toch nog vlot van bril wisselen! Ook duurzame brillenmerken vallen bij ons in de smaak! Zo zijn de brillen van Dick Moby en Stella McCartney gemaakt uit het milieuvriendelijke bio-acetaat.


PS: Neem je naast jouw bril nog een extra paar glazen in een bril of zonnebril? Dan heb je steeds 50% korting op dat 2e paar.


The perfect fit for your face

Frames and Faces staat voor design. Kwalitatief, vormelijk sterke brillen die ontworpen zijn met het oog op de klant en zijn unieke persoonlijkheid. Maar niet enkel het design speelt een rol. Comfort en fitting zijn minstens even belangrijk. Want is ieder gezicht uniek. Jouw prachtige hoofd verdient waarschijnlijk een andere bril dan die vriendelijke kop van je BFF (Best Friends Foverer, ook wel boezemvriend).

Net daarom kiezen we niet voor 1 brillenmerk, maar voor een divers aanbod brillen en zonnebrillen. Voor zowel freaky, funny als fancy faces. Sommige mensen hebben nu eenmaal nood aan een grote bril. Of misschien past een fijne metalen bril met neuspads veel beter dan een massieve acetaten stijl. Ook de veerlengte van een bril verschilt van hoofd tot hoofd. Of was het van face tot face?

Goed zien en er goed uitzien, dat hoort samen. Daarom hebben wij vakmensen in huis die je helpen met de juiste glazen, metingen en opvolging. See you in store!