About

What we’re all about

We zijn zot van brillen en gezichten. De naam ‘Frames and Faces’ is dan ook geen toeval, maar omvat 100% waar we voor gaan: een unieke, perfect passende bril voor jouw onvergetelijk gezicht. Voor de freaky faces, de fancy faces en de friendly faces. We zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een perfecte match vinden. Omdat jouw prachtig smoel ook een prachtige bril verdient.

Brillen passen is meer dan een accessoire kiezen, het is een (soms stresserend) belangrijke keuze. Een bril bepaalt zowel jouw look als identiteit én moet naadloos aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid. Bovendien vormt je bril een belangrijk deel van je outfit. Vertrouwen is daarom essentieel wanneer je een nieuwe bril uitkiest: vertrouwen op onze kennis, vertrouwen op onze eerlijke mening.

Wist-je-dat… wij het kleine broertje van brillenwinkel optiek Lammerant zijn? We hebben dus al heel wat ervaring in de optiekwereld (maar liefst meerdere decennia). Zo weten we als geen ander welke bril op welke neus past en kennen we alle do’s en dont’s.

We helpen jou graag de juiste keuze maken!

Over ons: wie zijn we en wat doen we? • Frames and Faces

#1 Betaalbare brillen…

Bij Frames and Faces vind je betaalbare designbrillen voor onbetaalbare gezichten. Een bril is tegenwoordig een echt modestatement en niet enkel een visueel hulpmiddel. Al is dat haarscherp zicht toch maar mooi meegenomen.

Het grote aanbod brillen en de diversiteit aan stijlen kan voor een ‘brillenleek’ wat overweldigend zijn. Geen idee welke montuur bij jouw gezicht past? Wij nemen je mee op blind date en stellen je met plezier voor aan je toekomstige partner-in-crime. Want jawel, een bril kiezen is eigenlijk een beetje zoals een lief kiezen. Je mag er niet op besparen en je denkt er beter eens goed over na.

Heb je al een montuur of stijl voor ogen, maar wil je toch even bevestiging dat je de juiste keuze maakt? Dan laten we je graag snuisteren tussen onze brillen en zonnebrillen om nadien samen de knoop door te hakken. Beschouw ons als je vrienden die je goede raad geven, maar ook eerlijk zeggen wanneer het niets wordt.

#2 … voor onbetaalbare gezichten

Frames and Faces staat voor design. Kwalitatief, vormelijk sterke brillen die ontworpen zijn met het oog op de klant en zijn unieke persoonlijkheid. Maar niet enkel het design speelt een rol. Comfort en fitting zijn minstens even belangrijk. Want ieder gezicht is uniek. Jouw prachtige hoofd verdient waarschijnlijk een andere bril dan die vriendelijke snoet van je boezemvriend.

Net daarom kiezen we niet voor 1 brillenmerk, maar voor een divers aanbod brillen en zonnebrillen. Zo hebben we brillen van gekende modemerken als Givenchy, MaxMara, David Beckham of Marc Jacobs, monturen van stoere labels als Kaleos of Gigi Studios, maar evengoed prachtige zonnebrillen van kleinere merken als JPlus of Tiwi.

(link verschillende brillenmerken)

Er zijn brillen voor zowel freaky, funny als fancy faces. Sommige mensen hebben nu eenmaal nood aan een grote bril. Of misschien past een fijne metalen bril met neuspads veel beter dan een massieve acetaten stijl. Ook de veerlengte van een bril verschilt van hoofd tot hoofd. Of was het van face tot face?

#3 Authentic stories and (eco-) friendly fashion

Niet alleen de modewereld is constant in verandering, ook brillendragers willen af en toe switchen tussen verschillende looks. Een bril moet voor ons iets hebben, un certain ‘je ne sais quoi’. Mojo, magic, noem het hoe je wil. Creativiteit en kwaliteit staan steeds centraal in onze zoektocht. We gaan voor uniek en hip design, maar aan een betaalbare prijs. Op die manier kan je vlot van bril wisselen! 

Gelukkig dagen heel wat vooruitstrevende ontwerpers zichzelf voortdurend uit. Ze blijven speuren naar originele materialen, speelse kleurencombinaties en unieke vormen. Die authentieke ontwerpers en inspirerende verhalen geven we bij Frames and Faces een podium, zodat hun brillen op jouw heerlijke smoel kunnen belanden.

Ook duurzame brillenmerken vallen bij ons – en hopelijk ook bij jou – in de smaak! Zo zijn de brillen van Dick Moby gemaakt uit het milieuvriendelijke bio-acetaat of gerecycleerd metaal.

Wist-je-dat… Je steeds 50% korting krijgt op jouw 2e paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril? Dat kan een extra unifocale of multifocale bril zijn, maar evengoed een zonnebril op sterkte.

Winkelwagen