Brillen voor jongeren

Hippe brillen voor jongeren

Bij Frames and Faces weten we dat ook de jeugd specifieke wensen heeft als het gaat om een nieuwe (of eerste) bril. Jouw toekomstige frame moet niet alleen je zicht verbeteren, maar mag ook je persoonlijkheid in de kijker stellen.

Dat jongeren graag hip voor de dag komen, is geen geheim. Op basis van je looks en persoonlijke stijl zoeken we samen naar een trendy én kwalitatieve montuur waarmee jij de show kan stelen. Dat onze monturen ook nog eens betaalbaar zijn, is mooi meegenomen, niet?

Vanaf de leeftijd van 12 jaar kan je bij ons terecht voor een trendy tienerbril.

Funky brillen voor jongeren die perfect passen

Onze brillenmerken voor jongeren

Maak je ‘signature look’ compleet met één van onze betaalbare design brillen in verfijnd metaal of het stoerdere acetaat. Met merken als Komono, Ray-Ban, Gigi Studios of Ross & Brown weten we zeker dat je goed zi(e)t. 

Meewerken aan een groene toekomst? Laat je dan inspireren door de ecologische monturen van het Nederlandse brillenmerk Dick Moby.

De nieuwste brillentrends voor tieners

Op Instagram en TikTok ontdek je steeds de nieuwste trends voor tienerbrillen. Vergeet ook geen kijkje te nemen naar ons lookbook. Ieder seizoen verrassen we jou met de mooiste brillen en hipste trends.

Hou je van een subtiele, maar elegante montuur in metaal of titanium? Deze fijne monturen blijven elk jaar hoge toppen scoren. In de winkel ontdek je een ruime keuze: van een goudkleurige, ronde bril tot een nonchalant, hoekig model. Liever een stoere tienerbril? Probeer dan zeker eens een metalen pilotenbril, gespot bij onder andere Komono of Givenchy.

Heb je al gehoord van de zeshoekige bril voor jongeren? Deze moderne en vernieuwende vorm is aan een echte opmars bezig. Probeer zo’n hoekige montuur ook eens in het robuuste acetaat voor die karakteristieke en pittige look.

Oogmeting voor jongeren

Wij raden aan om, onder de leeftijd van 18 jaar, naar de oogarts te gaan. Mogelijks heb je recht op een verhoogde terugbetaling door jouw ziekenfonds.

Je goed voelen en er goed uitzien gaan hand-in-hand samen. Ons team staat met plezier klaar om jou te adviseren in de zoektocht naar een nieuwe bril. Spring gerust eens binnen in onze winkel.

Winkelwagen