Zonnebril voor jongeren

Hippe zonnebrillen voor jongeren

De tijd dat de zonnebril louter functioneel was ligt al ver achter ons. Jouw sunnies mogen, naast bescherming, ook je unieke persoonlijkheid in de kijker zetten.

Bij Frames and Faces vind je betaalbare en kwalitatieve zonnebrillen voor de eco-friendly faces, de vintage-lovers of de designer-addicts. Met meer dan 20 brillenmerken weten wij zeker dat je hier een passend paar sunnies op maat van jouw friendly face vindt.

Zonnebril voor jongeren? Advies op maat + groot aanbod

Op Instagram en TikTok ontdek je steeds de nieuwste trends voor tienerbrillen. Vergeet ook geen kijkje te nemen naar ons lookbook.

Elk seizoen kan je ons terugvinden op de Silmo brillenbeurs in Parijs of op de Mido in Milaan. Dan zoeken we steeds samen naar de mooiste zonnebrillen voor jongeren. Mag je look een upgrade krijgen met een echte statement zonnebril volgens de laatste nieuwe trends? Laat je dan inspireren door de kleurrijke en speelse designs van Kaleos of Etnia Barcelona

Ook de minimalistische look is terug van weggeweest. Neem een kijkje bij Ross & Brown of Givenchy en ontdek deze strakke en tijdloze monturen zonder zware details. Geen schrik van een streepje kleur? Kies dan voor een zonnebril in een opvallende tint zoals groen, oranje of roze.

Ontdek nu de nieuwste zonnebrillen voor jongeren op de webshop.

Tiener zonnebril op sterkte 

Op zoek naar een zonnebril op sterkte voor tieners? Dan zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een unicolor of dégradé kleur in het groen, grijs of bruin. Houd je van zeilen of surfen? Dan zijn gepolariseerde zonneglazen een must. Een gepolariseerde zonnebril filtert vervelende reflecties op het water, een nat wegdek, gras… en zorgt zo voor een ultra-scherp zicht.

Wij raden aan, om onder de leeftijd van 18 jaar, naar de oogarts te gaan. Mogelijks heb je recht op een verhoogde terugbetaling door jouw ziekenfonds.

Winkelwagen