Zonnebril heren

Hippe zonnebrillen voor mannen

Op zoek naar een nieuwe heren zonnebril aan een betaalbare prijs? Bij Frames and Faces ben je aan het juiste adres! Van een ronde of rechthoekige zonnebril tot een piloten zonnebril voor heren. Houd je van een stoere, zwarte zonnebril of een speels model in een kleurtje als groen of blauw. We hebben voor elke man de ‘perfect match’ in huis! 😉

Zonnebril heren? Hippe zonnebrillen voor mannen

Ruime keuze aan design zonnebrillen voor heren

Elk seizoen schuimen we internationale beurzen af, denk maar aan Silmo Paris of Mido Milano, op zoek naar de mooiste zonnebrillen. Hierbij ligt de focus niet enkel op design en kwaliteit, maar hechten we ook belang aan een duurzame productie en het gebruik van gerecycleerde materialen. Dick Moby bijvoorbeeld, is een Amsterdams brillenmerk met zonnebrillen uit bio-acetaat en gerecycleerd metaal. Ook deze merk zonnebrillen voor mannen vallen bij onze klanten duidelijk in de smaak: David Beckham, Etnia Barcelona, Kaleos of Gigi Studios.

Daarnaast hebben we oog voor het prijskaartje van onze zonnebrillen. Daarom beschikken we over betaalbare zonnebrillen van merken als Komono, Tiwi, Ross & Brown… Hier kan je voor €129 al een zonnebril op de kop tikken.

Ontdek de nieuwste herenzonnebrillen op de webshop.

Op zoek naar een nieuwe mannen zonnebril, maar geen flauw benul wat de hedendaagse brillentrends zijn? Dan zijn wij er voor jou! Wil je in tussentijd zelf inspiratie opdoen? Op de blog kan je steeds de nieuwste brillentrends ontdekken.

Trends komen en gaan. Jouw toekomstige frame moet bovenal passen bij jouw stijl, persoonlijkheid én bij je gezicht. Heb je een rond gezicht? Dan kies je beter geen ronde heren zonnebril, maar een rechthoekige of vierkante zonnebril die de vorm van je gezicht breekt. We hebben allemaal al eens een ‘frame of shame’ gehad. Die fout laten we jou niet maken. 

Als fellow brillendragers mag je rekenen op eerlijk advies, zodat je zeker de juiste zonnebril koopt! Kom vrijblijvend langs voor persoonlijk advies.

Een mannen zonnebril op sterkte

Draag je in het dagelijkse leven een bril? Laat dan ook jouw zonnebril op sterkte maken. Je beleeft het hele jaar door plezier aan je zonnebril. Niet alleen in de zomer wanneer de zonnebril de ogen beschermt tegen uv-straling, maar ook in de winter wanneer de verblindende zon voor gevaarlijke verkeerssituaties kan zorgen. Safety first! 

Heb je een multifocale bril? Dan kies je best voor een multifocale zonnebril op sterkte. Zo kan je vlot wisselen tussen jouw optische bril en de zonnebril op sterkte. Is het al even geleden dat jouw ogen nagekeken zijn? Dan starten we met een oogmeting, steeds gratis bij aankoop van een (zonne)bril. 

Na het bepalen van de brilsterkte overlopen we de mogelijkheden: welk glasdesign is aangeraden? Heb je nood aan verdunde brillenglazen voor een optimaal esthetisch resultaat? Kan je baat hebben bij een gepolariseerde zonnebril, die extra bescherming biedt tegen weerkaatsingen van de zon? Heel wat opties dus! Daarnaast kan je ook de kleur van de zonneglazen kiezen. Meestal raden we aan om de originele glastint over te nemen. Zo blijf je trouw aan het oorspronkelijke design.

50% korting op jouw zonneglazen

Wist-je-dat… je steeds 50% korting krijgt op onze zonneglazen op sterkte? Dat kan gaan om een unifocale zonnebril, maar ook een multifocale zonnebril, ongeacht kleur of sterkte.Liever geen zonnebril op sterkte? Dan kan je de zonnebril combineren met unifocale of multifocale daglenzen.

Winkelwagen