Oogmeting

Professionele oogmeting

Bij Frames and Faces kan je niet alleen terecht voor het kiezen van een bril of het proberen van contactlenzen. We beschikken daarnaast over moderne onderzoeksapparatuur voor het uitvoeren van een oogmeting.

Tijdens de refractie bepaalt een van onze gediplomeerde opticien-optometristen jouw vertesterkte. Ondervind je hinder bij het lezen nabij of wordt computerwerk wat lastiger? Dan controleren we nadien jouw nabijzicht. Misschien heb je wel baat bij een computerbril of een allround multifocale bril.

Maak online jouw afspraak voor een oogmeting en/of het kiezen van een bril.

Oogmeting? De perfecte bril dankzij een oogtest op maat

Op-maat-gemaakte brillenglazen

Niet enkel een nauwkeurige oogmeting, maar ook de centratie is uitermate belangrijk om een optimaal visueel resultaat te behalen. Met behulp van de innovatieve i.Terminal, het digitale centreertoestel van glasfabrikant ZEISS, worden jouw brillenglazen heel precies gecentreerd. Naast de centratie van je pupillen, meten we ook de doorbuiging en inclinatie van de montuur. 

Die persoonlijke meetresultaten nemen we mee in de bestelling van jouw brillenglazen. Zo geniet jij van een glashelder zicht.

Winkelwagen