Contactlenzen

De vrijheid van contactlenzen

Toegegeven, een bril is heel cool. Maar tijdens een uitbundig avondje uit kan het misschien wel gebeuren dat jouw trouwe vriend zich plots een weg baant naar de – met bier overgoten – dansvloer. Ben jij zo’n feestbeest met ongeziene dansmoves, of wil je in alle vrijheid sporten?

Wissel jouw bril dan eens af met daglenzen. Daglenzen zijn de perfecte compagnon voor een avondje uit, op reis of wanneer je een drukke festivalzomer voor de boeg hebt. Insteken, weggooien na gebruik en de dag nadien een nieuwe, schone lens. Heel gemakkelijk en geen gedoe met onderhoud. Bovendien is het best gemakkelijk dat je zo niet elke zonnebril op sterkte moeten laten maken.

Klinkt goed? We hebben steeds een ruim aanbod daglenzen in stock.

Daglenzen of maandlenzen?

Draag je jouw lenzen bijna dagelijks? Dan komen maandlenzen goedkoper uit. Naast daglenzen of maandlenzen zijn er nog enkele keuzes mogelijk: een unifocale of multifocale lens, een harde of zachte contactlens of misschien heb je een torische lens nodig…

Heel veel info waar een beginnende contactlensdrager niet altijd in thuis is. Daarom kan je steeds een afspraak maken om face-to-face alle nodige info te krijgen.

Oogmeting

Geen tijd in je volgepropte agenda om naar de oogarts te gaan? Gaan je tenen al krullen bij het horen van de – dikwijls lange – wachttijden? No worries, spring binnen in de winkel of maak je afspraak voor een oogmeting online.

Daglenzen

Lees meer