Zonnebrillen

Betaalbare en hippe zonnebrillen voor dames & heren

Staat er binnenkort een reisje naar een zonnige bestemming op de agenda? Dan droom je misschien wel van een mooie zonnebril… Liever geen vakantiekiekjes met toegeknepen ogen toch? Bij Frames and Faces ontdek je stijlvolle zonnebrillen voor dames van merken als Ba&sh, MaxMara of Gigi Studios. Op zoek naar een stoere zonnebril voor heren? Kom dan zeker de zonnebrillen van David Beckham, Dick Moby of Kaleos proberen.

Maak je er een drukke festivalzomer van? Dan wil je misschien liever niet té diep in je portemonnee tasten. Begrijpen we! Gelukkig scoor je voor €129 al een betaalbare, maar kwalitatieve zonnebril bij merken als Komono of Tiwi.

De mooiste zonnebrillen met of zonder sterkte

Zonnebrillen voor dames

Zijn zonnebrillen jouw favoriete accessoire? Ben je op zoek naar een uniek, betaalbaar en misschien wel eco-friendly exemplaar om je collectie uit te breiden? Bij Frames and Faces vind je een groot aanbod zonnebrillen voor dames.

Zonnebrillen voor heren

Op zoek naar een nieuwe heren zonnebril aan een betaalbare prijs? Bij Frames and Faces ben je aan het juiste adres! Van een ronde of rechthoekige zonnebril tot een piloten zonnebril voor heren. Voor ieder wat wils!

Zonnebrillen voor jongeren

De tijd dat de zonnebril louter functioneel was ligt al ver achter ons. Jouw sunnies mogen, naast bescherming, ook je unieke persoonlijkheid in de kijker zetten.

Een unifocale of multifocale zonnebril op sterkte

Heb je moeite om ver te zien, maar lukt lezen perfect? Dan ga je – net zoals bij een optische bril – voor een zonnebril met unifocale glazen. Draag je een multifocale bril, dan kiezen de meeste klanten voor een multifocale zonnebril op sterkte. Zo kan je gemakkelijk je gps, de menukaart, een boek… lezen. 

Zodra het design bepaald is, kan je zelf de kleur van de zonneglazen kiezen. De populairste glastinten zijn bruin, zwart, grijs of groen. Meestal raden we aan om de originele glastint van de zonnebril over te nemen. Zo blijf je trouw aan het originele design. Heb je liever een donkerdere tint of een ander kleurtje? Dat kan!

Daarnaast kan je ook kiezen voor een zonneglas met spiegeleffect, een dégradé zonneglas, een gepolariseerde zonnebril of bril met verkleurende (zonne)glazen.

Winkelwagen