Daglenzen

Daglenzen: gemakkelijk én comfortabel • Frames and Faces Deinze

Daglenzen zijn de ideale match voor wie af en toe wil omschakelen van bril naar lenzen. Je draagt deze contactlenzen tijdens het sporten, op reis of bij een avondje uit! Zo kan je jouw bril veilig in z’n etui laten.

Daglenzen, gemakkelijk én comfortabel

Wanneer je slechts occasioneel lenzen draagt, zijn daglenzen de goedkoopste én makkelijkste oplossing = win-win!

1.Hoezo gemakkelijk? Je hebt geen gedoe met onderhoud en contactlensvloeistof. Je haalt de lenzen uit hun individuele verpakking, steekt ze in en gooit ze bij het uithalen weg. Draag je momenteel maandlenzen? Dan kunnen daglenzen een handig alternatief zijn wanneer je op reis gaat en geen zin hebt om je producten mee te sleuren.

2. De individuele verpakking betekent automatisch dat daglenzen het meest hygiënische type contactlenzen zijn. Doordat je deze lens amper 1 dag draagt, is de kans dat pollen, vuil en eiwitten de lens verontreinigen, veel kleiner dan bij maandlenzen. Een daglens is dus een perfecte oplossing in het geval van allergieën, droge ogen, vermoeide ogen,…

3. Tegenwoordig zijn daglenzen heel dun en comfortabel. Elk type of merk heeft bovendien specifieke eigenschappen wat ze geschikt maakt voor klanten met droge ogen, een bolle cornea,… Om er enkele op te noemen: Precision one, Dailies Total1, 1day Acuvue Moist,…

Daarnaast bestaan er verschillende soorten lenzen: unifocale lenzen, torische contactlenzen voor klanten met astigmatisme of zelfs multifocale lenzen. Op die manier vinden we wel voor iedereen een geschikte lens!

Daglenzen: gemakkelijk én comfortabel • Frames and Faces Deinze

Je zonnebril combineren met daglenzen

Weet je nog die heel speciale of grote zonnebril waar je meteen gek van was, maar helaas niet op sterkte kon? Dankzij daglenzen hoeft ie niet meer op sterkte gemaakt worden. Niets dan voordelen he! 😉 Check zeker onze Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwe sunnies.

Zwemmen met contactlenzen?

We raden het niet aan ook al is zwemmen met een bril niet erg handig. Heb je al eens gedacht aan een duikbril op sterkte? Draag je toch lenzen, kies dan zeker voor daglenzen, combineer ze met een duikbril en gooi de lenzen na het zwemmen weg. Draag dus, bij voorkeur, geen maandlenzen tijdens het zwemmen.

I’m in!

Helemaal overtuigd van de voordelen van daglenzen? Wil je voor een eerste keer lenzen proberen? Maak dan zeker en vast jouw afspraak via het onderstaande formulier!