Brillen

Funky frames voor jong & oud

Ben je die ronde bril helemaal beu gezien? Probeer dan eens een stoere, vierkante bril. Of misschien wil je eens een montuur in acetaat? Bij Frames and Faces ontdek je een ruime keuze aan dames brillen, monturen voor heren, maar evengoed brillen voor jongeren.

Wij volgen de modetrends voor jullie op de voet, dus je mag rekenen op de meest trendy frames. Liever een tijdloze bril of een verfijnde montuur in metaal? Onze brillenmerken bieden voor ieder wat wils.

Bril kopen? Betaalbare brilmonturen voor de perfecte look

Brillen voor mannen

Op zoek naar een nieuwe herenbril die zowel uniek, kwalitatief als betaalbaar is? Dan ben je bij Frames and Faces aan het juiste adres! Wij bieden brilmonturen voor heren van merken als Komono, Ross and Brown of Marc Jacobs.

Brillen voor jongeren

Bij Frames and Faces weten we dat ook de jeugd specifieke wensen heeft als het gaat om een nieuwe (of eerste) bril. Jouw toekomstige frame moet niet alleen je zicht verbeteren, maar mag ook je persoonlijkheid in de kijker stellen.

Damesbrillen

Een bril is een belangrijk aspect van jouw look en identiteit. Daarvoor kan je vertrouwen op ons professioneel en eerlijk advies. We hebben voor ieder budget wat wils & zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een perfect passende en betaalbare damesbril in huis hebben!

Bril kopen? Betaalbare brilmonturen voor de perfecte look

Soorten brillenglazen

Goed zien en er goed uitzien, dat hoort samen. Daarom hebben wij vakmensen in huis die je helpen het juiste soort brillenglas te kiezen. En met een cool frame op je neus en de juiste glazen zie je even scherp als je eruit ziet.

Want wist je dat er verschillende types brillenglazen en coatings bestaan? Zo heb je unifocale glazen die je zicht voor veraf of dichtbij corrigeren, maar ook multifocale brillenglazen voor een scherp zicht op elke afstand. Daarnaast bestaat er zoiets als een computerbril, waarmee je scherp ziet nabij en op middellange afstand. Heel wat mogelijkheden dus. En heb je al gehoord van een blauwe filterbril? Zo’n blue block bril filtert de piek aan blauw licht en zorgt zo voor minder schittering en meer comfort. Handig voor wie heel wat uren voor een computer doorbrengt!

Gratis herstelling van je bril

Bij ons kan je niet enkel terecht voor het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril, maar ook voor allerhande herstellingen, het proberen van contactlenzen, een oogmeting of informatie over de verschillende soorten brillenglazen.

Staat je bril helemaal uit de haak na een (iets te) enthousiaste knuffel van je suikertante? Spring gerust binnen, we checken meteen of we jou kunnen helpen! Bij Frames and Faces zijn alle kleine herstellingen gratis. Denk maar aan het rechten van een bril, het vervangen van vijsjes, nieuwe neus pads, of bijregelen van de veerlengte.

Bril kopen? Betaalbare brilmonturen voor de perfecte look
Winkelwagen