trends zomer 2022

Welk brillenglas past bij jou?

Soorten brillenglazen

Goed zien en er goed uitzien, dat hoort samen. Daarom hebben wij vakmensen in huis die je helpen het juiste soort brillenglas te kiezen. En met een cool frame op je neus en de juiste glazen zie je even scherp als je eruit ziet.

Want wist je dat er verschillende types brillenglazen en coatings bestaan? Zo heb je unifocale glazen die je zicht voor veraf of dichtbij corrigeren, multifocale brillenglazen voor een scherp zicht op elke afstand of ook een computerbril. Heel wat mogelijkheden dus. En naast de standaard heldere ontspiegeling, bestaat er een coating die een stukje van blauw licht van digitale toestellen filtert. Dat zorgt voor minder schittering en meer comfort, handig voor wie heel wat uren voor een computer doorbrengt!

Oogmeting

Geen tijd in je volgepropte agenda om naar de oogarts te gaan? Gaan je tenen al krullen bij het horen van de – dikwijls lange – wachttijden? No worries, spring binnen in de winkel of maak je afspraak voor een oogmeting online.

Lookbook lente/zomer 2023 %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Eyewear & services

Bij ons kan je niet enkel terecht voor een nieuwe bril of zonnebril, maar ook voor herstellingen, contactlenzen, een oogmeting of informatie over de verschillende soorten brillenglazen.

Staat je bril helemaal uit de haak na een enthousiaste knuffel van je suikertante? Spring gerust binnen, we checken meteen of we jou kunnen helpen! Bij Frames and Faces zijn alle kleine herstellingen gratis. Denk maar aan het rechten van een bril, vervanging van vijsjes of neuspads, de lengte van de veren bijregelen.

Enkele veelgestelde vragen:

● Glazen uit kunststof of mineraal? Kunststof for sure! Mineraal glas is misschien wel het aller helderst, maar ook het meest breekbaar. Kunststof is dus een pak veiliger.

● Waarom verkiezen wij ontspiegelde glazen? Zo heb je geen last van reflecties en is je zicht automatisch pakken zuiverder. Bovenop deze ontspiegelingslaag, bevatten onze glazen op sterkte ook een vuil- en waterafstotende + een kraswerende laag.

Computerbril of bureaubril

Lees meer

Digitale brillenglazen

Lees meer

Extra opties

Lees meer

Multifocale bril

Lees meer

Unifocale bril

Lees meer

Zonneglazen

Lees meer