Multifocale bril

Multifocale bril - progressieve brillenglazen • Frames and Faces Deinze

Een multifocale bril, ook wel een bril met progressieve glazen of ‘overloop’ glazen genoemd, biedt een scherp zicht voor ver, nabij en alles tussenin. Draag je reeds een bril om tv te kijken en te rijden, maar merk je dat lezen moeilijker lukt? Houd je een tekst verder van je af om hem scherp te zien?

Een multifocale bril, hoe werkt het?

Een montuur met multifocale brillenglazen biedt jou een all-in-one oplossing. Je geniet van een helder zicht in de verte, bij het scrollen op je smartphone en lezen van de krant. Als dat niet gemakkelijk is!

Heb je altijd een goed zicht gehad voor ver, maar kan je niet langer ontkennen dat die kleine lettertjes slecht leesbaar zijn? Ook dan kan een multifocale bril een handige oplossing bieden. Waarom? Een gewone leesbril moet je steeds op en afzetten, want je ziet er niet mee in de verte of bij computerwerk. Met als gevolg dat jouw bril sneller zoek geraakt of breuk oploopt. Met jouw multifocale bril heb je op elke afstand een scherp zicht, dus die kan je de hele dag ophouden.

Welke type multifocaal brillenglas kies ik?

Net als bij unifocale brillenglazen, bestaat er verschillende soorten multifocale glazen. Afhankelijk van je sterkte kan je kiezen voor verdund of onverdund glazen. Ben je een echte boekenworm of heb je een job in IT dan stellen we je een glas met bredere lees- en tussenzone voor. Noem maar op, alles hangt af van persoonlijke kenmerken als job, hobby’s, budget… Om je een correct advies te geven, kom je dan ook best lang in de winkel.

We werken samen met verschillende fabrikanten, waaronder Zeiss en Hoya. Je mag dus rekenen op een kwalitatief glasdesign, steeds met 2 jaar garantie!

Maak een afspraak & dan bekijken we samen wat jouw opties zijn.