Unifocale bril

Unifocale bril voor ver of dichtbij • Frames and Faces Deinze

Unifocale brillenglazen

Een unifocale bril, het woord zegt het eigenlijk al, corrigeert één sterkte. Een leesbril of een vertebril is een voorbeeld van een bril met unifocale glazen. Heb je moeite om het bord te lezen of herken je jouw crush pas als die voor je neus staat? Look no further!

Afhankelijk van je sterkte en het gebruik, zijn er verschillende mogelijkheden. Sowieso zijn onze unifocale brillenglazen steeds ontspiegeld, kraswerend, vet- en vuilafstotend. Je kan wel kiezen om een extra uv-filter toe te voegen of opteren voor een ontspiegeling die blauw licht filtert. Een blauwfilter zorgt voor minder schittering en meer comfort, handig voor wie heel wat uren voor een computer doorbrengt! Denk maar aan gamers, webdesigners, IT’ers, …

Hoge sterkte = verdunde brillenglazen

Heb je een hogere sterkte & ben je een fan van fijne monturen? Laat dan zeker je unifocale brillenglazen verdunnen. Ook asferische glazen zijn een aanrader. Een asferisch brillenglas is vlakker en dunner dan de standaard sferische glazen, die zijn iets boller. Wil je een lichte bril, een optimaal visueel én esthetisch resultaat – geen dikke glazen die uit je frame komen dus – kies dan voor een verdund en asferisch glas.

Heel wat informatie & keuze, we know! In de winkel leggen we je alles met veel plezier nog eens uit! 😉

Maak vrijblijvend een afspraak & dan bekijken we samen wat jouw opties zijn.

Unifocale bril voor ver of dichtbij • Frames and Faces Deinze