Voor haar: 5 damesbrillen onder 150 euro

8 januari 2021

Voor haar: 5 damesbrillen onder 150 euro • Frames and Faces Deinze

Bij Frames and Faces geloven we dat er voor ieder face een matching én betaalbaar frame bestaat. Dus selecteerden we zowel voor dames als heren 5 brillen onder 150 euro. Met merken als Komono, Levi’s, Ray-Ban, Kaleos of Ross and Brown hebben we wel voor iedereen een perfect exemplaar. Ladies first… dit zijn 5 damesbrillen onder 150 euro.

5 brillen onder 150 euro

1. Ross & Brown – London – €150

Even kleurrijk en levendig als het bruisende hart van Londen. De okergele kleur doet ons een beetje denken aan een spicy curry met veel kurkuma. Je weet wel, zo eentje vanop een Londense food market. Mmm, ‘t water loopt ons al in de mond.

Wist je dat alle frames van dit Italiaanse brillenmerk naar steden genoemd zijn?

2. Komono – The Yoko – €120

When we say Yoko, you say Lennon! En John Lennon linken we – naast parels als Imagine en de veel Beatles hits – natuurlijk ook aan z’n typerende ronde bril. Dit oversized exemplaar in kaki is een van onze favorieten voor dames.

Probeer hem ook in het zwart, goud, zilver of rosé.

3. Kaleos – O’hara – €145

Twee tijdloze kleuren, zwart en tortoise, samengebracht in een niet rond, maar ook niet vierkant frame. Wij krijgen niet genoeg van deze vrolijke bril van Kaleos. De O’hara is er bovendien in andere kleurenmixen met bijvoorbeeld groene of roze tinten.

Op naar de laatste exemplaren uit onze tot 5 damesbrillen onder 150 euro.

4. Ross & Brown – Paris IV – €130

Een tijdloze vorm met pittig accent dankzij het kleurverloop. De warme havana print mondt uit in een semi-transparante grijze tint. Heb je een iets zwaardere sterkte? Draag je liever een acetaten of ‘benen’ montuur? Dan zijn deze twee brillen het proberen waard!

5. Komono – The Jane – €99

Jullie zijn duidelijk fan van de octagonale trend. Zowat in alle collecties zijn we deze hoekige vormen opduiken. Ga jij voor een fijne, vrouwelijke versie in goud zoals deze Komono of een variant in kleurrijk acetaat? Maak jouw afspraak online & probeer deze brillentrend zelf in de winkel.

Probeer meer betaalbare brillen in de winkel

Kiezen is altijd een beetje verliezen. Deze vijf damesbrillen onder 150 euro zijn slechts een sneak peek van alle frames die wij in de winkel voor jou in petto hebben. Benieuwd naar meer? Wil je graag ook een oogmeting als je langskomt? Maak jouw afspraak via het onderstaande formulier.

Tot snel!

Team Frames and Faces

5 damesbrillen onder 150 euro - Frames and Faces Deinze
Winkelwagen