50% korting op je zonneglazen

28 mei 2024

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Een zonnebril op sterkte? Geniet van onze zonneglasactie en krijg 50% korting op je zonneglazen.

Zonneglasactie = 50% korting zonneglazen

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je inspireren door onze voorbije shoot of neem een kijkje op de webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze winkel en geniet intussen van een drankje in onze gezellige zithoek.

Volg ons nu op TikTok & Instagram en kom wekelijks meer te weten rond onze acties, events en fabulous zonnebrillen!

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze
Ross & Brown €190
Jplus €230

Welk type zonneglas kies ik?

De korting geldt op zowel unifocale als multifocale zonnebrillen. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende kleurentinten, maar ook zonneglazen met een kleurverloop of gepolariseerde zonneglazen.

Meestal raden we aan om de kleur van de glazen in de gekozen zonnebril over te nemen. Zo behoud je het originele design en ‘t is vaak ook de mooiste keuze. Wil je toch een andere kleur of een donkere tint? Dan is dat uiteraard mogelijk!

Ik wil een oogmeting

Wil je graag een nieuwe oogmeting? Boek dan hier je afspraak.

Wij helpen je graag verder! Tot binnenkort!

Kaleos €230
Ray-Ban €215
Winkelwagen