Black Friday Weekend = 10% korting op alle brillen

19 november 2023

Black Friday = 10% korting alle brillen • Frames and Faces
Black Friday = 10% korting alle brillen • Frames and Faces

Op vrijdag 24/11 vieren we de leukste vrijdag van het jaar: Black Friday. Of hé… wat als we er een volledig Black Friday Weekend van maken? Haal die paraplu maar uit de kast, want het regent koopjes bij Frames and Faces.

Black Friday Sale

Ben je op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril? Dan ben je in de Gentstraat 36 in Deinze aan het goede adres. Je krijgt namelijk 10% korting op alle brillen en zonnebrillen tijdens het volledige Black Friday Weekend op vrijdag & zaterdag.

Spring binnen en ontdek er de nieuwe najaarscollectie van topmerken als David Beckham, Kaleos, Ross & Brown, Ba&sh of Givenchy.

Zondag is de winkel gesloten, maar geniet je ook van de 10% korting op alle zonnebrillen van de webshop.

Cyber Monday

Als we denken aan Black Friday dan horen we de klokken van Cyber Monday al luiden. Op
maandag 27/11 vieren we de digitale Black Friday & kan je online nog genieten van 10% korting op al onze fabulous zonnebrillen.

Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode BLACKFRIDAY gebruiken. Deze code geldt trouwens het gehele weekend. Happy (online) shopping!

Save the date

Black Friday Weekend:
Vrijdag 24/11: winkel doorlopend open van 10.00u tot 18.00u
Zaterdag 25/11: winkel doorlopend open van 10.00u tot 18.00u
Zondag 26/11: winkel gesloten, korting geldig op onze webshop
Maandag 27/11: winkel gesloten, korting geldig op onze webshop

Adres:
Frames and Faces
Gentstraat 36
9800 Deinze

Inspiration

Weet je nog niet goed welke stijl je wil opgaan met je nieuwe frame? Laat je dan inspireren door ons nieuwste lookbook voor het najaar van 2023.

Uiteraard staan wij ook in de winkel klaar met persoonlijk advies bij de zoektocht naar je toekomstige frame. Meer inspo? Volg ons ook op Instagram.

Nieuwe look, nieuwe bril

Kleurrijk, stijlvol, stoer of sportief… we wisselen wel allemaal graag eens van outfit of kapsel. Waarom niet vaker switchen van bril?

Wij hakken de knoop voor jou door tijdens het Black Friday Weekend met onze fantastische glasactie. Je krijgt namelijk 50% korting op je tweede paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril.

Naast een extra unifocale of multifocale bril, kan je uiteraard ook kiezen aparte leesbril, computerbril of een zonnebril op sterkte! Aan jou de keuze!

Winkelwagen