In the spotlight: Blush & Tiwi

19 november 2021

Tiwi brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze

Een nieuw seizoen staat bij Frames and Faces voor vernieuwing. Er is heel wat nieuws binnen van onze bestaande merken, maar we voegden ook twee nieuwe merken toe aan onze framely: Blush & Tiwi.

Blush, gemaakt door Parisienne Caroline Abram brengt – letterlijk – wat kleur in je leven! Deze hedendaagse brillen en zonnebrillen met frivole kleurtjes zijn een ware blikvanger. Haar stijl kun je beschrijven als vintage met girly vibes. Ze zet in op identiteit en wilt dat iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze lijn herken je gemakkelijk door de combinatie aan kleuren. De beentjes van de montuur contrasteren vaak met het voorste stuk en zorgen voor een echte 60’s-vibe. Tiwi gaat voor hippe vormen gecombineerd met funky kleuren en patronen, dit voor mannen en vrouwen. Ze hebben heel wat optische brillen in acetaat, maar ook van de sunnies zijn we fan. Bovendien wordt er gewerkt met dégradé glazen waarbij je bovenaan een donkerdere kleur hebt dan onderaan. Dit Spaanse merk doet wereldwijd inspiratie op, is modebewust en speelt op een slimme manier met tinten.

Ontdek hun zonnebrillen

Het einde van het jaar komt in zicht. Wil je, net als ons, ten volle genieten van de laatste herfstdagen met zon? Kom nog snel eens onze sunnies bekijken waaronder deze gloednieuwe zonnebrillen van Blush & Tiwi.

Op de foto hiernaast zie je trouwens ontwerpster Caroline Abram met één van haar favoriete Blush zonnebrillen. Dankzij de zachte rondingen met nu en dan een uitdagende toets ga je stijlvol de deur uit. Indien je net wat meer verwacht van jouw bril kun je kiezen voor een model met een subtiele cateye. Hierdoor creëer je een meer edgy look. Tip: Combineer je nieuwe bril of zonnebril met een brilketting van Caroline Abram. Eveneens gemaakt uit acetaat zorgt een fijne schakel voor net dat tikkeltje meer.

Ook de sunnies van Tiwi mag je niet missen. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop. Bovendien zijn hun zonnebrillen budgetproof, voor €100 of minder scoor je al eentje. Het gezegde: ‘kiezen is verliezen’ is volkomen verleden tijd, je kunt er zonder schuldgevoel twee of meer mee naar huis nemen. ?

Heb je nood aan een correctie dan kunnen we glazen op sterkte in de bril monteren. Je kan nog steeds gebruik maken van ons zonneglasactie van Zeiss waarbij je 50% krijgt op de glazen. Contactlenzen dragen is een andere mogelijkheid. Combineer al jouw sunnies met contactlenzen en wissel op die manier sneller af.

Wij zijn alvast fan, jij ook? Kom langs in onze winkel of maak online een afspraak.

Winkelwagen