Lookbook zomer 2022

14 juli 2022

Lookbook brillenmode zomer 2022 - optiek Frames and Faces

Brillenmode zomer 2022

Deze zomer trokken we met het complete team achter Frames and Faces en optiek Lammerant naar hartje Gent. ⁠We poseerden naar hartelust met onze favoriete brillen & zonnebrillen. Benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen? Lees dan zeker verder en meet the f(r)amily!

Onze top stagiaire Ellen straalt alvast met deze stoere sunnies van Tiwi! Deze zomer spot je haar misschien wel in een van onze winkels, waar ze jou met veel enthousiasme begeleidt bij de keuze van je bril of zonnebril. ?⁠

Brillenmode zomer 2022: onze team favorieten - Frames and Faces

Ontdek de favoriete brillen van ons team

Meet Ellen

We stellen jullie als eerste Ellen voor. Veel kans dat zij jou al geholpen heeft in onze winkel. Ellen is een goedlachse dame met een passie voor gewaagde en kleurrijke brillen. Zij weet je als geen ander te helpen in je zoektocht naar de perfecte (zonne)bril. Wil je lenzen proberen? Ellen kiest samen met jou de meest geschikte dag- of maandlens.

” De geometrische look van het merk GiGi Studios weet mijn persoonlijkheid elke keer opnieuw weer te geven.”

Ellen

Op deze foto zie je haar met een GiGi Studios zonnebril, trouwens een van haar favoriete brillenmerken.

Meet Flo

Vrouwen aan de macht bij Frames and Faces. Daarom vroegen we Flo, een van onze vaste klanten, of hij een dagje model wou spelen. Voor de Gentse feesten en de talrijke zomerfestivals op z’n agenda, kiest Flo steevast voor daglenzen. Die kan ie combineren met een stoere zonnebril van Ross&Brown. Heerlijk zorgeloos genieten.

Pssst… Vanaf zo’n 90 euro heb jij jouw eigen Ross & Brown zonnebril op zak!

“Voor mij mag een zonnebril een bepaalde ‘FLOw’ uitstralen met een mooie balans tussen stoer en uniek. Het mag toch een beetje opvallen, niet? “

Flo
Brillenmode zomer 2022: onze team favorieten - Frames and Faces
Brillenmode zomer 2022: onze team favorieten - Frames and Faces

Meet Josfien

Josfien is al meer dan 8 jaar een vaste waarde in onze winkels. Zij zal je in een oogwenk kunnen vertellen welke bril het best past voor jouw gezichtsvorm. Zelf heeft zij een passie voor designermerken en grote opvallende brillen. Wist je dat Josfien ook van milieuvriendelijke brillenmode houdt? Hier draagt ze een eco-friendly bril van Dick Moby. Een merk dat bekend staat voor hun duurzame brillen uit gerecycleerd plastic.

“De afgeronde monturen, het unieke kleurenpallet… Dick Moby is helemaal mijn ding. En milieubewuste merken hebben wel altijd een stapje voor bij mij!”

Josfien

Meer brillenmode?

Ben jij ook milieubewust zoals Josfien? Of verkies je een opvallende geometrische brillenlook zoals Ellen? Kom langs in de winkel en ontdek zelf de mooiste brillenmode voor zomer 2022. Ook op onze Instagram pagina posten we steeds onze favoriete frames!

Winkelwagen