Charming Chains

26 september 2021

Brillenkettingen winnen steeds meer aan populariteit. Ze maken deel uit van jouw look en worden momenteel aan de actualiteit aangepast. Zo is het mogelijk de meeste kettingen ook aan een mondmasker te bevestigen. Op deze manier worden de kettingen multifunctioneel. Je kunt ze dus op drie verschillende manier dragen. Meestal zie je de koordjes verbonden aan de bril en wordt hij gedragen in de nek. Echter, is het ook mogelijk om de ketting langs voor in de hals te dragen terwijl hij verbonden is met de bril.

Indien je gevoelig zou zijn voor bepaalde metalen in aanraking met de huid, kun je hier waardige alternatieven terugvinden.

1. Coco Bonito

Ketting: Coco Bonito

Less is more. Deze sunnycord is prachtig in zijn eenvoud. Simpel te combineren met verschillende bril- en kledingstijlen. De ketting heeft een gouden kleur en is afgewerkt met kleine balletjes in eenzelfde kleur. Ideaal voor een iets fijner montuur of juist een iets steviger model.

Specificaties:
Lengte: 70 cm
Materiaal: roestvrij staal bedekt met 18k goud
Prijs: €25,00

2. Sunny Cords

Ketting: Sunny Cords

De kleine Bulk Cut schelpjes stelen de show. Ze worden verwerkt in verschillende dingen. Van armbandjes tot in jurkjes en nu… ook in brillenkettingen!
Nog steevast overtuigd dat al jouw juwelen moeten matchen qua kleur? Geen probleem! Deze ketting is in drie kleuren verkrijgbaar. Goud, zilver en rosé doen de schelpjes helemaal opleven en binnenkort ook jouw look.

Specifitaties:
Lengte: 70 cm
Materiaal: roestvrij staal
Prijs: €25,00

3. Coco Bonito

Ketting: Coco Bonito

Nog een bijzonder pareltje is de Fresh Water Pearl. Deze worden gehaald uit mosselen die in zoet water leven en komen voornamelijk uit China. Dit natuurproduct staat erg mooi als accessoire voor jouw bril of zonnebril. De witte kleur zorgt voor een gemakkelijk te combineren koordje. Deze ketting schreeuwt summer vibes, denk je ook niet?

Specificaties:
Lengte: 70 cm
Materiaal: Fresh Water Pearl
Prijs: €35,00

4. Sunny Cords

Ketting: Sunny Cords

In vergelijking met de pareltjes is deze sunnycord enorm licht. Fijn metaal wordt verweven met koord uit een witte stof. Dankzij het gebrek aan gewicht is dit comfortabel om te dragen. De opbouw geeft een uniek en klassevol accent aan elke bril. Verder is de ketting afgewerkt met een metalen pluimpje aan een zijde. Een knipoog naar zijn vederlichte eigenschap, als je het mij vraagt!

Specificaties:
Lengte: 70 cm
Materiaal: roestvrij staal en stof
Prijs: €25,00

5. Komono

Ketting: Komono

Last but not least is deze kanjer. Komono pakt uit met een ietwat bredere schakel die erin slaagt om er nog steeds verfijnd uit te zien. Door zijn matte uitvoering is deze ketting een ware eye catcher zonder overheersend te zijn.

Tip: match deze ketting met de Black Candy Bag van Lins Amsterdam. De riem van de handtas lijkt sprekend op het brillenkoordje alleen dan een stukje groter. Beiden zijn mat en vormen een mooi geheel samen.

Specificaties:
Lengte: 74 cm
Materiaal: Nylon
Prijs: €20,00

Winkelwagen