Daglenzen, de perfecte zomer buddy

18 mei 2022

Daglenzen, de perfecte zomer buddy • Frames and Faces
Daglenzen, de perfecte zomer buddy • Frames and Faces

Ik ga op reis en ik neem mee… daglenzen. Heb je deze zomer wilde (vakantie)plannen of heb je besloten er een sportieve zomer van te maken? In dat geval laat je jouw bril waarschijnlijk liever links – en veilig – liggen. Gelukkig zijn er daglenzen, een heel handig alternatief voor jouw frame.

3 voordelen van daglenzen

Drie voordelen waarom daglenzen jouw BFF zijn deze zomer:

  1. Ten eerste zijn daglenzen super comfortabel én hygiënisch. Je haalt de daglenzen uit hun individuele verpakking, steekt ze in en gooit ze bij het uithalen gewoon weg. Easy peasy!
  2. Gemakkelijk! Je hebt geen gedoe met onderhoud en/of contactlensproducten, waardoor je op reis geen vloeistof hoeft mee te sleuren.
  3. Weet je nog die heel speciale of grote zonnebril waar je meteen gek van was, maar helaas niet op sterkte kon? Combineer jouw lenzen met elke zonnebril die je hebben wil, want die hoeft nu niet meer op sterkte gemaakt worden.

Zwemmen met lenzen

Kleine tip: Ga je zwemmen met contactlenzen in? We raden het niet aan, maar als je het toch doet, kies dan voor eendagslenzen. Gooi die lenzen na het zwemmen zeker weg en vervang ze door een vers paar.

Draag je maandlenzen? Ook dan kunnen daglenzen een snel alternatief zijn wanneer je op reis gaat of je lenzen draagt tijdens het zwemmen. ‘T is gewoonweg gemakkelijker – geen gedoe met producten en onderhoud – én hygiënischer. Laat gerust weten welke maandlenzen je nu draagt, dan bezorgen wij jou de best passende daglenzen.

Bestel tijdig je lenzen

Vergeet zeker niet om je contactlenzen op tijd te bestellen. Zo kan je zonder stress aan je zomer beginnen.

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor heel wat andere types dag- en maandlenzen.

Winkelwagen