December = gratis champagne

3 december 2021

December = gratis cadeau bij je bril • Frames and Faces Deinze

De feestdagen komen eraan & dat vieren we in stijl! Zo verwennen we jullie deze maand december met een gratis flesje champagne bij aankoop van een bril of zonnebril. Ook voor wie een tournée minérale houdt, hebben we heel wat leuks in petto! Zo kan je kiezen tussen cultuur met een bon van het Leietheater of genieten van een lekkere burger bij Foodbart.

Nieuwe look voor de feestdagen

Wil je zeker zijn dat je bril klaar is tegen de feestdagen? Kom dan zo snel mogelijk langs, want een op maat gemaakte bril produceren kan een weekje tijd in beslag nemen. Placeer je liever een danske zonder bril? Maak dan een afspraak voor een contactlensaanpassing: we leren je in alle rust lenzen insteken en uithalen & controleren natuurlijk ook of de lens 100% perfect is. We raden je wel aan om hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Ons team – een mix van jonge, enthousiaste mensen – staat trouwens klaar om eerlijk advies te geven. We zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een perfecte match vinden. Heb je al een montuur of stijl voor ogen, maar wil je toch even bevestiging dat je de juiste keuze maakt? Dan laten we je graag snuisteren tussen onze brillen en zonnebrillen om nadien samen de knoop door te hakken. Beschouw ons als je vrienden die je goede raad geven, maar ook eerlijk zeggen wanneer het niets wordt.

Maar zoals altijd: Safety first! Wij dragen een mondmasker, hebben een plexi-scherm staan én een giga voorraad ontsmettingsspray voor de handen en brillen ?

Sunday Shopping op zondag 19/12

Zondag 19 december is de winkel open van 13u tot 17u. En jep, ook dan krijgen jullie een cadeau bij aankoop van een bril of zonnebril.

Vlak voor de feestdagen een nieuwe look aanmeten? Het kan! Of kom snuisteren tussen onze verschillende accessoires en gifts. Verras je familie of vrienden met een van onze travelguides, een kleurrijke brillenketting, feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon! Ontdek meer cadeautips op onze blog of neem een kijkje op onze social media.

See you soon!

Winkelwagen