Fancy frames by… Ba&sh

17 oktober 2019

Fancy frames by... Ba&sh • Frames and Faces Deinze

Hey fancy fances, wist je dat we er sinds kort een nieuw brillenmerk bijhebben? *tromgeroffel* Let us introduce you… Bas&sh! Eerst en vooral onze verontschuldiging aan de heren, want deze collectie is er helemaal alleen voor de dames. Niet getreurd, voor de mannen komt er binnenkort ook iets nieuws aan!

Ontdek ons nieuwste brillenmerk Ba&sh

Maar goed, terug naar Ba&sh. Je kent de naam misschien wel van het kledijmerk met z’n prachtige jurkjes en cosy knits, maar sinds dit jaar is er ook een brillencollectie. De Ba&sh brillen onderscheiden zich door hun vloeiend design met zachte lijnen, wat ieder model heel vrouwelijk maakt. We spotten frames in verfijnd metaal, maar ook monturen in heel mooie acetaatkleuren. Denk maar aan een subtiele mix van bruin, brons en blauw of warme kopertinten. Wij zijn fan!

Helemaal on trend!

Naast de rondere vormen, bespeuren we ook enkele hoekige brillen in metaal waaronder een heel mooi zeshoekig model. Daarmee toont Ba&sh dat het mee is met de nieuwste brillentrends. Check zeker onze blog met de hipste brillentrends voor herfst/winter 2019.

X

Winkelwagen