05/10 & 06/10: Fashion days met Kendall+Kylie

7 september 2019

Fashion days 05/10 - 06/10: Kendall+Kylie • Frames and Faces

De nieuwe brillencollecties zijn gearriveerd! Tijdens de fashion days op zaterdag 5 en zondag 6 oktober zetten we de brillen en zonnebrillen van zusjes Kendall en Kylie in de kijker.

Kendall+Kylie Fall/Winter 2019

Naar een naam voor hun collectie was het uiteraard niet ver zoeken 😉 De collectie reflecteert de eigenwijze stijl waar de Jenner zusjes synoniem voor staan. We spotten girly designs in zachte kleuren als roze of mosgroen, een stijl die je ogen echt doet uitkomen! Daarnaast doen fijne metalen frames het goed. Die zijn er zowel in ronde, vierkante als speelse, hoekige vormen. Of je nu gaat voor een nochalante of elegante look, je vindt zeker en vast je ding in de Kendall+Kylie frames.

Last but not least… de massieve acetaatstijl! Jawel, zware brillen beleven een echte comeback. Ze vormen geduchte concurrentie voor de fijne, metalen brillen, erg leuk voor wie daar geen fan van is 🙂

Probeer de volledige collectie in de winkel

Dat weekend zal de volledige Kendall+Kylie brillencollectie in de winkel aanwezig zijn! Bovendien maak je kans om de waarde van je Kendall+Kylie bril of zonnebril* terug te winnen.

Wij zorgen voor bubbels, een make-up artist die je ogen in de kijker zet én een leuke gift! Need we say more? 😉 Misschien tot dan!

*Waarde montuur exclusief glazen.

Winkelwagen