George Gina & Lucy

17 maart 2023

George Gina en Lucy %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Wij heten dit vrolijke en zomerse merkje welkom in onze f(r)amily! Meer weten? Keep on scrollin’.

Hello nieuwkomer

Na Herzblut en Jplus hebben we er sinds kort nóg een ‘nieuwtje’ bij. Mag ik jullie voorstellen aan het vrolijke brillenmerk: George Gina & Lucy!

George wie? George Gina en Lucy is een Duits brillenmerk met Frankfurt als thuisbasis. Naast hippe brillen en zonnebrillen zijn ze vooral bekend voor hun kleurrijke Ibiza-style handtassen. Oh ja, deze tassen zijn al lang geen onbekende meer in fashionland en zijn echt overal ter wereld te koop.

Hun goede smaak in handtassen trekken ze dan ook door in hun gloednieuwe eyewear collectie. Benieuwd?

George Gina en Lucy  %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Sunglasses: check!

George Gina & Lucy is een brillenmerk dat we, net als de merknaam in 3 woorden kunnen omschrijven. Hip, fashion-forward en vooral kleurrijk! Een zonnebril van dit merk zal gezien worden. That’s for sure!

Yes, deze sunnies hebben prachtige kleurplaten en kleurovergangen. Zo gaan ze lekker smooth van turquoise naar zachtbeige. Verkies je liever de zonnebrillen in één (opvallende) kleur? Het kan allemaal bij George Gina & Lucy! En laat felgekleurde zonnebrillen nu net dé brillentrend van 2023 zijn!

Naast de opvallende kleurtjes en kleurovergangen zitten er zeker ook wat klassiekere tinten bij. Hmm klassiek, maar zeker niet alledaags. We zien zachtbruine en taupekleurige tinten met een semi-transparante afwerking. Wist je dat deze lichtbruine kleur het perfecte alternatief is voor de bekende havana kleur?

It’s all about that bas(ic)

Qua vorm spreken we over een ‘goede basic’. Geen te opvallende en ingewikkelde vormen bij George Gina & Lucy. Eerder degelijke en massieve klassiekers die eruit springen door hun vernieuwende kleurtjes! De stijl doet ons ook ergens denken aan de monturen van modehuis Céline.

Wist je trouwens dat je dit merkje ook gemakkelijk kan herkennen aan de prachtige afwerking op de veer? Het zijn keer op keer kleine gedetailleerde kunstwerkjes met een gouden logootje als kers op de taart. Zag jij dit al?

Op vlak van materiaal kunnen we ook heel kort zijn. Acetaat vs. metaal = 1-0. Elke bril is vervaardigd uit een prachtige kleurplaat in kunststof met kleurovergangen om U tegen te zeggen. Zo mooi, zo origineel!

George Gina en Lucy %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

De George in George Gina & Lucy

Heren, deze is voor jullie. Onze Duitse nieuwkomer heeft ook aan jullie gedacht. Bij de mannen mag het al wat sportiever en stoerder zijn. Opnieuw goede en massieve basics in een atypische kleur.

Zo zien we brillen in transparant grijs en ook in het matte zwart. Wist je trouwens dat er ook enkele zeshoekige vormen bijzitten voor jullie? Ja, dit merk is ‘nothing but ordinary’ (and we love that!)

Meer George Gina & Lucy? Kom snel eens langs in onze vernieuwde winkel en ontdek dit fantastisch mooie merk.

Winkelwagen