Krijg een gratis paar Zeiss DriveSafe brillenglazen

1 september 2021

Krijg een gratis paar Zeiss DriveSafe brillenglazen bij Frames and Faces

Zeiss bestaat 175 jaar én dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Vanaf 21 september 2021 tot en met 31 december 2021 ontvang je, bij aankoop van een bril met SmartLife glazen, een gratis paar DriveSafe glazen.

Benieuwd naar het verschil tussen deze glazen en het voordeel van ze allebei te hebben? Lees dan zeker verder. ?

DriveSafe brillenglazen

Ken je dat onzeker gevoel wanneer je ‘s avonds met de auto rijdt? Denk maar aan verblinding door koplampen van tegenliggers of een onscherp zicht bij neerslag, mist of schemering? Glasfabrikant Zeiss ging aan de slag met deze klachten en ontwikkelde zo het DriveSafe brillenglas.

De DriveSafe brillenglazen zijn op verschillende manieren geoptimaliseerd voor het autorijden:

  1. Beter zicht bij weinig licht dankzij de Luminance Design™ technology: De oogpupil reageert op lichtintensiteit. Hij is klein bij veel daglicht en groot in het donker. Door deze kennis te verwerken in de DriveSafe brillenglazen en rekening te houden met de pupilgroottes, geniet je van beter zicht bij schemering.
  2. Minder verblinding dankzij de DuraVision DriveSafe ontspiegeling: Deze coating filtert een deel van het blauwe lichtspectrum, onder meer uitgestraald door koplampen van auto’s met XENON- of LED-technologie. Hierdoor wordt de verblinding door tegenliggers met zo’n 64% beperkt.
  3. Duidelijk zicht op het wegdek dankzij een aangepast design: Het brildesign van de multifocale DriveSafe brillenglazen beschikt over een tot 14% bredere vertezone en een tussenzicht dat tot 43% groter is. In de ontwikkeling van dit design is rekening gehouden met de beweging van de ogen tijdens het autorijden.  Zo heb je een duidelijk zicht op het wegdek, je dashboard en in de achteruitkijk- en zijspiegels.

Moet je deze bril afzetten na het autorijden? Natuurlijk niet, je kan de DriveSafe glazen de hele dag door dragen. Maar voor bepaalde omstandigheden is een SmartLife brillenglas de ideale keuze, we leggen het je met plezier uit! ?

SmartLife brillenglazen

Intussen weet je wat een DriveSafe brillenglas zo speciaal maakt, maar waar blinkt het SmartLife brillenglas dan in uit? Dit type glas houdt rekening met de voortdurende veranderingen in onze dynamische levensstijl.

Klinkt interessant, maar hoe gaat dit in z’n werk? We sommen het voor je op:

  1. Comfortabel zicht bij continu gebruik van beeldschermen: SmartLife brillenglazen houden rekening met een kortere leesafstand bij gebruik van je smartphone & andere toestellen.
  2. Een dynamisch glas voor een dynamische levensstijl: We multitasken van ‘s morgens tot ‘s avonds, waarbij de ogen voortdurend op een andere afstand scherpstellen. Zeiss SmartLife glazen houden rekening met deze dynamische oogbewegingen.
  3. Een brillenglas aangepast aan jouw levensstijl: De geïndividualiseerde SmartLife glazen houden rekening met onze belangrijkste dagelijkse bezigheden voor optimaal, natuurlijk zicht in iedere situatie. Zo zal het design van een multifocaal SmartLife brillenglas er anders uitzien voor wie heel wat uren voor een beeldscherm doorbrengt, dan voor iemand die vooral verre afstanden goed moeten inschatten (zoals bijvoorbeeld een landmeter). Of omgekeerd: een juwelier die op zeer korte afstand heel fijn werk uitvoert, zal een daarop aangepast glasdesign hebben.

De SmartLife brillenglazen zijn ideaal voor honderden dagdagelijkse activiteiten, maar bij het autorijden is het uitermate comfortabel als je kan switchen naar de DriveSafe glazen.

Gratis paar Zeiss DriveSafe glazen

Wil jij genieten van deze actie? Kom langs tussen 21/09/21 en 31/12/21. We geven jou, in samenwerking met Zeiss, een paar DriveSafe brillenglazen cadeau.

De gratis DriveSafe brillenglazen dienen dezelfde brilsterkte te hebben. Koop je bijvoorbeeld een aparte verte of leesbril, dan krijg je er unifocale DriveSafe glazen bij. Koos je voor multifocale SmartLife glazen, dan krijg je een gratis set multifocale DriveSafe brillenglazen.

Kom vrijblijvend langs voor alle info en voorwaarden of maak online jouw afspraak en geniet van deze voordelige actie.

Winkelwagen