Kaleos: designed to see and be seen

11 april 2019

Tweede bril = 50 % korting op je brilglazen • Frames and Faces Deinze

Van deze collectie worden we meteen enthousiast! Kaleos combineert design, mode en luxe tot een unieke bril. Iedere 6 maanden verrast het brillenmerk met een reeks eclectische ontwerpen.

Volg geen trends, maak ze!

De creatie van iedere bril wordt tot in de details uitgekiend: van onderdelen en assemblage tot het design. Omdat Kaleos streeft naar authenticiteit ontwikkelt het brillenmerk unieke glastinten en acetaatplaten. Zo zal je bepaalde combinaties en kleuren dus enkel bij hen vinden. Op die manier groeide Kaleos uit tot een toonaangevend brillenmerk dat de trends daadwerkelijk vastlegt.

Gelimiteerde designs

Kaleos staat bekend om hun unieke ontwerpen, maar soms gaat het brillenmerk een stapje verder. Meet ‘Edwards’: een gelimiteerde zonnebril, geïnspireerd door de sportieve exemplaren uit de sportwereld van de jaren ‘90. Een zonnebril met een sporty, maar tegelijk elegante look door de verfijnde afwerking. Oh, én een zonnebril met een beperkte oplage van slechts 200 stuks. Binnenkort misschien op jouw neus?

Kaleos brillen en zonnebrillen - Frames and Faces

Spotted with Kaleos…

Heel wat stijliconen en celebs worden gespot in de creatieve designs van Kaleos. Dat gaat van de Belgische modeblogger Sofie Valkiers, actrice Priyanka Chopra tot zanger Lenny Kravitz.

Kaleos is dan ook enkel te vinden bij geselecteerde opticiens en hippe concept stores! Kom deze funky frames nu ontdekken.

https://www.instagram.com/p/Bs5zBhxn8eg/
https://www.instagram.com/p/Bu33jnbHWuV/
Winkelwagen