Lookbook herfst/winter 2019

5 oktober 2019

Lookbook herfst/winter 2019: brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, maar wil je eerst wat inspiratie opdoen? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mooiste brillentrends? Dan kan je hier het lookbook voor deze herfst/winter ontdekken!

Fancy frames for funky faces

Wie Frames and Faces kent of ons al even volgt, weet misschien wel dat we ieder seizoen een eigen shoot organiseren. Daarvoor gaan we op zoek naar enkele fabulous of freaky faces. Want dat is waar wij, Frames and Faces, voor staan: een bril voor ieder gezicht! Voor de fancy, friendly en funky faces.

Daarom hebben we heel wat brillen van diverse brillenmerken in huis. Groot of klein, zwart of kleurrijk, minimalistisch of heel artistiek… Voor ieder face een frame!

Lookbook herfst/winter 2019: brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Ready, set, shoot

Na een uitgebreide selectie van de mooiste brillen, trokken we de straat op om ze op beeld vast te leggen. Zo spotten we dit najaar veel fijne, vierkante brillen. Een geduchte concurrent voor de ronde bril! ? Ook zes- of achthoekige modellen zijn in opmars.

Daarnaast zijn we fan van de zogenaamde combinés: brillen die acetaat en metaal combineren. Zo kiest Kaleos voor een zwart kunststof front met metalen veren, terwijl het Londense brillenmerk William Morris gaat voor een prachtige combo van blauwgrijs acetaat en goudkleurig metaal! Zie respectievelijk de bovenste foto hieronder en de middenste foto helemaal onderaan de pagina. Zowel bij de vrouwen- als herenbrillen is deze blauwgrijze tint heel populair 🙂

Bril of zonnebril gespot in ons lookbook? Spring dan zeker eens binnen in de winkel om jouw favoriet – en nog heel wat andere frames – te proberen.

Veel lees- en kijkplezier!

X Frames and Faces

Lookbook herfst/winter 2019: brillen en zonnebrillen • Frames and Faces
Winkelwagen