Lookbook winter 2019: new year, new look

4 december 2019

Lookbook Winter 2019: New year, new look • Frames and Faces

Lookbook winter 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe look? En dus ook een nieuwe fotoshoot gezien we er toch enkele nieuwe merken, waaronder Ba&sh en Garrett Leight, bijhebben.

Onze wintershoot is deze keer wel wat anders uitgedraaid. We dachten, we zetten onszelf eens voor de lens en kozen elk enkele favoriete frames ? Want ook wij hebben allen een heel ander face. En dat vraagt om een compleet ander frame. Wat denken jullie… resultaat geslaagd? Laat het zeker weten!

Fancy face Evelyne

Laten we starten met Evelyne. Zij koos onder andere voor een hoekig, roze en goud gecombineerde bril van Ba&sh. Eentje voor de fancy en feminine faces onder ons. De bril op de middenste foto is van William Morris. Ondanks z’n opvallende en iets zwaardere design maakt het zwart/grijze kleurverloop hem allesbehalve streng.

Nummer 3 is van brillenmerk Kaleos! Een speels en funky ontwerp met accent op de wenkbrauwen.

Familiar faces Lieven & Christa

We gaan over naar Lieven. Op de eerste foto draagt hij een mosgroen Kenzo frame. Strak en massief van stijl, typerend voor heel wat Kenzo brillen. De tweede bril is zowat het omgekeerde: vloeiende lijnen en een fijne uitwerking in goud- en havanakleurig metaal. Jip, die tijdeloze stijlen is waar brillenmerk Simple écht goed in is! Last but not least, een stoere pilotenlook van William Morris. De kater krijg je er gratis bij 😉 Woops.

Ook Christa koos voor een bril van William Morris. Het Britse brillenlabel had bij hun launch in 1996 maar een doel: ​​designerbrillen voor iedereen toegankelijk maken.

Laat dat nu net zijn waar we met Frames and Faces ook naar toe willen. Groot of klein, dik of dun, blank of zwart, blond of ros… ieder face verdient een wijs – maar vooral betaalbaar – frame.

(Eco-)Friendly face Josfien

Josfiens a.k.a. Joskes favoriete exemplaar is er eentje van onze nieuwste merk Garreth Leight. Hecht je belang aan een tijdloze look & een minitieuze afwerking? Check dan zeker de frames van Garreth Leight. Mag het wat speelser? Dan is de ronde, blauwgrijs getinte Komono misschien wel iets voor jou.

De laatste bril is een kleurrijk exemplaar van Waiting for the Sun. Ga volledig mee in de Kerstsfeer met een combinatie van groen acetaat en goudkleurig metaal! Wist je dat de brillen van Waiting for the Sun gemaakt worden met gerecycleerd metaal?

Funny face Magali

En dan nog onze nieuwste collega Magali! Zij heeft een vrij klein (en fijn) gezichtje, maar ook voor de small faces hebben we heel wat brillen in huis. Als eerste bijvoorbeeld het fijne, hoekige model van William Morris. We zien trouwens dat hoekige brillen het in heel wat collecties echt goed doen. Daarnaast koos Magali voor een ronde Dick Moby bril. Dit Amsterdamse brillenmerk gaat voor een eco-friendly totaalpakket: zowel de monturen, brillendoekjes als etuis zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Afsluiten doen we met een bordeaux exemplaar van Kaleos!

En, wat vind jij van ons nieuwste lookbook voor winter 2019? Begint het toch wat te kriebelen 😉 Wil jij eerst jouw ogen laten opmeten? Dan kan je heel gemakkelijk online een afspraak inplannen onderaan deze pagina.

Misschien tot binnenkort & happy holidays!

The faces behind the frames

Winkelwagen