Lookbook zomer 2020

6 juli 2020

Een zomer om nooit te vergeten

2020 is nog maar halverwege, maar het is nu al een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Of misschien beter wel? 😉 We hadden nog maar net ons eenjarig bestaan gevierd en daar was het Coronavirus. Winkels gingen dicht, vakantieplannen werd – even – opgeborgen en ‘staying home’ was het nieuwe normaal.

Tijdens de sluiting hebben we natuurlijk ook wat gewerkt ‘from home’. Zo zag onze webshop het levenslicht. Ook de zomershoot verliep net wat anders dan gewoonlijk én volledig in thema: staycation! 😉 Al kunnen ook wij niet wachten om de landgrens over te steken.

In afwachting daarvan… hier alvast een dosis Summer vibes!

Vakantie in eigen land

Voor de shoot trokken we naar geitenboerderij ‘De Volle Maan‘ in Sint-Lievens-Houtem. Hun prachtige B&B vormde de perfecte achtergrond en gaf ons toch het gevoel dat we ergens in de Provence waren. Onze lading nieuwe sunnies droeg daar natuurlijk ook z’n steentje aan bij. We legden enkele van onze favoriete exemplaren, van merken als Ba&sh, Marc Jacobs, Levi’s en Garett Leight, vast op beeld. In de winkel én op de webshop ontdek je steeds de nieuwste zonnebrillen!

Ook ons aanbod optische frames is aangevuld met nieuwe acetaten & metalen brillen. Zo spotten we in de collecties van Kaleos en Ross & Brown semi-transparante brillen, gaande van poederroze tot donkergrijs.

Laat ons zeker weten wat jullie van het nieuwe lookbook vinden!

Marc Jacobs brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze
Winkelwagen