Marc Jacobs eyewear herfst/winter 2022

14 oktober 2022

Marc Jacobs - Optische collectie- Frames and Faces

Finally, de nieuwe optische brillencollectie van Marc Jacobs is er! Zoals altijd hebben we ook nu hoge verwachtingen. Wat heeft Mr. Jacobs voor ons in petto dit najaar? Let’s find out!

De brillencollectie van Marc Jacobs is op alle vlakken origineel en rock and roll te noemen. Hij is dé man die een eenvoudige montuur kan omtoveren tot een statement frame, simpelweg door te spelen met vorm en kleur. Als cotton candy kleuren en cat-eye brillen je nog niets zeggen? Lees dan even verder…

Qua vorm?

Als we denken aan Marc Jacobs, denken we aan XL-monturen met een hoog glamourgehalte. Je bril mag opvallen. Deze herfst zien we de vlindermontuur of cat-eye bril meermaals verschijnen. Jacobs geeft deze retrolook een moderne twist door hem een tikkeltje ‘zwaarder’ en stoerder te maken. Wat mag je nog verwachten? Achthoekige brillen in een regenboog aan kleuren. Hoekig is het nieuwe rond!

Marc Jacobs - Optische collectie- Frames and Faces

Qua materiaal?

Dit najaar triomferen, ook bij Marc Jacobs, kunststof brillen. We zien wel nog metalen brillen, maar ze zijn deze herfst toch in de minderheid. Wat wel: de combinatie tussen acetaat en metaal. Zoals een opvallend voorstuk in kunststof, afgewerkt met fijne metalen veren. Dat geeft de montuur een extra dimensie en zorgt voor een stoere, maar classy look. Durf jij deze combinatiebril zoals hieronder te proberen?

Qua kleur?

Cotton candy colors? Voor deze optische collectie haalde Marc Jacobs vast en zeker inspiratie bij de snoepwinkel om de hoek. Babyblauwe en zachtroze brillen zijn geen uitzondering deze herfst. Wat met klassieke kleuren zoals zwart of bruin? No worries, deze blijven nog even in de collectie zitten. Wel durft Marc Jacobs het klassieke bruin om te toveren tot een prachtig assortiment havana kleuren. Een diep kleurenpallet waar je niet snel op uitgekeken geraakt.

Zot van kleur? Neem dan zeker ook eens een kijkje in de nieuwe collectie zonnebrillen van Marc Jacobs.

Good to know!

Tot slot nog even een leuk weetje over de nieuwe MJ optische brillenlijn. Bijna alle brillen kregen flexveren. Flexwhat? Flexveren zorgen voor minder druk op de slapen van je hoofd, wat leidt tot maximaal draagcomfort. Marc Jacobs denkt toch aan alles, niet?

Winkelwagen