New in store: Givenchy

16 september 2023

Nieuw merk%sep% Givenchy %sep% Frames and Faces %sep% Deinze


Welcome to the f(r)amily

Nieuw seizoen, nieuwe foto’s & vanaf nu ook een nieuw merk bij Frames and Faces. Razend enthousiast stellen wij jullie voor aan: Givenchy!

De naam doet waarschijnlijk al een belletje rinkelen? Givenchy is al jaar en dag een grote naam in de modewereld. Maar wist je dat ze een prachtige eigen brillencollectie hebben?

Une belle histoire

Het modehuis Givenchy vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Een nog jonge Hubert Givenchy besloot begin jaren vijftig een eigen modehuis op te richten.

Het merk werd al snel een grote naam. Dat succes heeft hij te danken aan zijn nieuwe en verfrissende blik op de Haute Couture.

Dat zien we terug in één van zijn eerste collecties. Namelijk de wereldberoemde ‘The Seperates’. Losse kledingstukken die afzonderlijk van elkaar konden worden gedragen. Ongezien in een tijd van mantelpakjes en kostuums.

Het begin van een gloednieuwe tendens in de mode. Givenchy was geboren.

Franse luxe met een edgy kantje

High-end kledij, iconische handtassen, een parfumhuis & nu ook een brillenlijn. Maar wat kunnen we verwachten van deze monturen?

De brillen van Givenchy ademen die heerlijke Franse luxe uit! Tja, met een bril van Givenchy word je al snel gekatapulteerd naar een zonnige herfstdag op de Champs-Élysées.

Qua vorm zien we dat de hoekige vorm de bovenhand neemt. Strakke geometrische designs die ons meteen doen denken aan de stijl van modegigant Celine. Hoe wij de monturen van Givenchy het best kunnen omschrijven: verfijnd, elegant & vooral tijdloos.

De brillen worden dan ook gemaakt uit de beste materialen zoals het dankbare bio-acetaat & het lichte titanium.

Très chique

Qua kleur blijft Givenchy ‘très chique’ omdat ze steevast kiezen voor klassieke kleuren als zwart, havana, donkerblauw of grijs.

Geen drukke prints of opvallende kleuren hier. Wie de kledij van Givenchy een beetje kent, zal zien dat ze de sobere en eenvoudige stijl doortrekken in hun brillen.

De kleur mag dan wel sober zijn, Givenchy speelt met de details. Zo zien we vaak het bekende ‘blokjeslogo’ de veren opvrolijken bij de metalen monturen.

Dat luxe niet altijd zo duur hoeft te zijn bewijst Givenchy met zijn brillen. Vanaf €180 heb je al een stijlvolle designerbril met die hoge ‘je ne sais quoi’ factor.

Statement sunnies

De sunnies zijn in tegenstelling tot de optische brillen net iets extravaganter. Statement sunnies zijn een understatement bij Givenchy! We zien heerlijk gewaagde vormen in niet-alledaagse materialen. Kortom, modieuze sunnies van de bovenste plank!

Ben jij een echte modefreak en durf je een echte powerbril aan? Dan is een designerbril van Givenchy jouw ding! Paris Fashion Week kan ook een heel stuk dichter bij huis.

Geen wonder dat celebrities als Jared Leto, Pharell Williams of Kylie Jenner vaak worden gespot  met een zonnebril van Givenchy.

Net zo enthousiast als wij? Kom dan snel eens langs! Tot binnenkort

Nieuw merk%sep% Givenchy %sep% Frames and Faces %sep% Deinze
Winkelwagen